Přejít na obsah

bencaha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bencaha

  1. Hlásím, že Rapid také opraven a v protokolu je výměna pojistkové skříně v motorovém prostoru. @Zdenka D. jak to bylo u Vás? Bylo Vám to uznáno na záruku? U mě ano a pán říkal, že to posílali jako celek z MB. V té pojistkové skříně zalité odešla dvě relátka, takže výměna kusu za kus. Děkuji.
  2. Předběžně mám info, že to je pojistkovka a musí to celé předrátovat. Zítra budu vyzvedávat, tak hodím podrobnosti.
  3. @Zdenka D. já v 10tKM řešil vadný vstřik a prvně to byla svíčka a pak cívka a pak jsem čekal cca 2 měsíce na výměnu, takže taky super autorizák Jestli to bude nakonec ta baterka, jak jsem jim říkal, tak budu naštváný.
  4. @Zdenka D. tak mám den po garančce, výměna oleje, filtrů a další věci po roce. Baterie dobita a změřena autorizákem a že je vše oka. Diagnostika jim nenapsala chyby a ani jednotka nic nezaznamenala. Dnes ráno jsem auto samozřejmě nenastartoval a byl jsem v servise s videem, kde jsem jim to ukazoval znovu. Příští týden to tam vezu znovu a nechají si ho tam na pozorování. Takže dám vědět jak to dopadlo. Bohužel v roce 2023 a vůz 2019 neumí zapsat do paměti chyby 😄 PS: nechtěli mi věřit, že se mi to děje po prvním videu, protože jednotka nic
  5. @jarouš z Budějc děkuji moc. Dám vědět jak to dopadlo. Příští týden v úterý to jede do servisu.
  6. Baterie drží na 12V. Myslel jsem si to taky. Ale auto se normálně odemče, nastartuje (pokud má dobrou chvilku). Nezapínám hned vyhřívání a ani další věci před nastartováním. Nejezdím s tím jednou za 2 týdny, ale každý den minimálně 20 KM.
  7. Dobrý den, ahoj, stává se mi teď při velkém mrazu a pak i cca ve 2 stupních, že auto nenastartuje. Jednotka píše chyba ESP, závada kontrola pneumatik a počítač píše - vysoká potřeba energie pro vozidlo, nutný běh motoru, provozka nedosažena a připněte pás řidiče. Zkoušel jsem to i s vypnutým start-stop systémem. Je to furt stejné. Takhle v autě sedím 5 minut, než nastartuji. Jak je více stupňů nad nulou, tak vše oka 😄 Jede to na prohlídku ke konci měsíce garanční, tak uvidíme co řeknou kluci. Baterie slabá není měřil jsem. Stalo se někomu? ZÁVADA VYŘEŠENA: Bohužel tuto vadu diagnostika neukáže pokud se Vám to přímo neprojeví. Vada uznána na záruku - výměna pojistkové skříně v motorovém prostoru. Tato pojistková skříň má zalité součástky lajcky řečeno a odešla 2x relátka dle technika. Mění se kus za kus. Díky. Komu by nefungovalo video: VID_20231113_092747649.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...