Přejít na obsah

vacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vacek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. no presne tohle se rika o 1,8 bez turba.muzu porovnat prvni octa 1,8 bez a moje druha 1,8 s T a o dost velky rozdil ve spotrebe. tu prvni jsem prave skrze spotrebu prodal bratrovi on je spokojenej ale pri mem stylu jazdy mi s Tckem zere urcite menej dlouhodoba 8,2 u te prvni jsem pod 9 nesel ani nahodou. No ale hlavne kdyz to turbo sepne tak to je jine povozeni Tak jsme to zkusili dát na vagu do základního nastavení a nejde to,nemůže se do toho nabourat,mam to načipovaný od Cimbu,tak prý asi proto,ale tou načipovanou jednotkou to neni,protože jsme ji zkusili dát do jinýho auta a tam šlapala,jak má.
  2. Díky za rady,škrtící klapku jsme vypucovali hned jako první,hadice jsme přešli a nikde nic,cívky jsme měnili všechny i ze svíčkami a škubalo to pořád,zapomněl jsem dodat,že na vagu je to bez chyby a značkový servis si s tím neví rady,jako obvykle,když je třeba zapojit taky mozek a nejen měnit žárovky.Tak kdyby jste ještě něco věděli,jsem za každou radu vděčný.
  3. Čau.Mám problém s motorem, už jsem vyměnil snad všechno,ale při akceleraci vozidla motor začne škubat a už nevim co s tim.Při startu a klidné jízdě je jinak vše v pohodě.Nesetkal jste se s tím někdo?Je to r. v. 1999.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...