Přejít na obsah

Bolekace1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Bolekace1

  1. Prosím prosím. Muže mi někdo poskytnout kod servisu, nebo řídící jednotky do VAGCOMu. V tom co jsem sehnal nemohu měnit servisní intervali a pod. bez zadání kodu servisu nebo kodu řídící jednotky. Díky. bolekace@seznam.cz

  2. Ahoj,

    mám 1,4 16V 74kW, rok 2002 a poslední 2 měsíce si v něm klima dělá co chce. Občas jde, ale spíš samozřejmě ne (tlačítko AC v pořádku svítí)..

    Už to bylo i v servisu, výměna klapky se servomotorem (cena 3500 Kč :ph34r: ), kontrola "všeho" (oblíbený termín škodováckých servisů) ale změna žádná..

    Před servisem se to obvykle chovalo tak, že večer (když už nebylo takový vedro) to naskočilo, přes den v parnu ani ťuk.. Včera cestou ze servisu se to už ale chovalo naopak - v parnu to šlo a v noci nejdřív ani ťuk a asi po 20km se najednou sama od sebe rozeběhla.. Co mě zarazilo byl fakt nezvyklej smrad :wacko: (jakožto, že vzdoušek z klima není zrovna aroma), co se vyvalil společně s chladným vzduchem..

    Nemá někdo podobné zážitky/zkušenosti? Věděl by někdo kde aspoň pátrat?

    Díky!

    Mě to taky dělalo čidlo teploty výparníku. Cca300kč a pul dne práce.
  3. Ahoj pánové.

    Poraďte mi prosím kde najdu, kolik stojí, a třeba číslo a název z katalogu. vadného čidla viz. výpis poruch z VAGCOM níže. Díky za odpovědi.

    1 Nalezeny chyby:

    00818 - cidlo pro teplotu vyst.proudeni vyparnik

    30-00 - preruseni n.zkrat na plus

×
×
  • Vytvořit nový...