Přejít na obsah

aquafresh1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil aquafresh1

  1. Toto rádio samozřejmě nahradit jde.Záleží jen na tom kolik máš v úmyslu investovat do nového.

    V podstatě ceny rádií s MP3 startují na 3tis. tedy pokud pominem různé no name až po 15-20tis. ale to asi nebude tvůj případ, že?

    Jako dobrý základ pro výrazné zlepšení zvuku by ti mohl posloužit Kenwood KDC-410 za 2990,- dá se použít i v setu s reproduktory 6x9 Hertz DCX-690 a to za 4490,- ale pro tvého kombíka by byla jiná varinata v podobě JBL GTO6427.

    Co se instalace týče tak je v podstatě jednoduchá.Staré rádio vytáhneš pomocí vytah. plíšků.

    Dále je pak nutná záměna v napájecím (černém) ISO konektoru a to piny č.7 a č.4.Pro dobré fungování tuneru pak ještě je potřeba na anténní konektor připojit tzv. fantom. napájení, které zabezpečí napájení anténního zesilovače, který před tím byl napájený přímo z orig. rádia.

    Vše je možno zaslat a fant. napáječ je v ceně rádia.

    stare vytiahnem pomocou akych plieskov? neviem, pacim to so srobovakom a nist, nechcem to zlomit tak zatial kaslem na to. Ale ake pliesky teda?

  2. Takze nasiel som tu kopec rad, ako dat subwoofer, ako natiahnut kable z radia dozadu, kopec dobrych veci,ale este jednu vec potrebujem - odkial mam natiahnut napajaci kabel k aktivnemu subwooferu-tube do zadu. V mojej starej 105 to bolo uplne jasne, ale fabca, no netusim.. :help:

×
×
  • Vytvořit nový...