Přejít na obsah

VrbickyPetr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil VrbickyPetr

  1. Souhlasím s kolegou je to i můj názor. Jinak CD se mají skladovat v temnu a suchu. Samozřejmě se z nich časem data ztrácejí. Pokud je necháš na přímém slunci, tak i cd bude za měsíc nečitelné, ačkoliv za skladovacích podmínek výše zmíněných bude fungovat třeba 10 let(nepočítáme poškrábání). A také čím rychleji je vypáleno tím rychleji jde do ... Taky záleží na vypalovací mechanice a médiu, na které vypaluješ. Nejvíc vydrží lisovaná média, pak přepisovatelná a nakonec jen jednorázová.

    CD mam od Vanoc, jsou porad jen v prihradce v aute v boxu. Bez problemu mne fungovaly asi jen 3 dny. Jsou to Verbatim. V PC je nactu v poradku, otestuji je tedy jeste na cdrw a uvidim.

  2. Mam OII a NEXUSe. Mam navigacni mapy CZ, FR, DE, ALP a u vsech se mi nacitaji tak na po 4-te. Nejcasteji mi to pise NEKOMPATIBILNI CD, ale pokud mam vydrz, tak to nakonec rozchodim a naviguje v poradku. Kdyz dam hudebni CD, neni problem a do 3 sekund hraje.

    Poradte co vyzkouset ????

    Petr

  3. Bude fungovat jako klasické HF, takže přijmeš hovor, zavoláš si i ty (třeba pomocí hlasového ovládání), ale neuvidíš seznam, toť vše.

    !!!!!!! Mam take OII a Nokia 6230. Kdyz dam telefon do drzaku originalni sady tak to nacita VZDY jen telefonni seznam ktery je ulozen na SIMce, z pameti telefonu to neukaze nic, podle mne je to stejny problem jako u BT

×
×
  • Vytvořit nový...