Přejít na obsah

Jirka_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jirka_

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky jsem to zkoušel s kartou #B a ikdyž se to spáruje, nenajde žádnou síť. Telefon pak už najede, musím restartovat. Od kolegy jsem si půjčil kartu @LB, vyzkoušel v mém telefonu a paráda. Zajímalo by mě za kolik ti tu kartu vyměnili a jaký jsi udal důvod ? Dnes stojí výměna SIM 480 Kč s DPH.
  2. Dnes vyzkoušena jiná SIM karta (na konci @LB) od kolegy v mém telefonu. Telefon se znovu spároval s autem, na MaxiDOtu se objevila mj. ikona "PREMIUM", název operátora. Vyzkoušen hovor, vše funkční i poslech hudby z mobilu přes A2DP. Takže musím vyměnit SIM u T-debile a chtějí za to 480 Kč s DPH. Hlavně, že jsem kdysy dal za výměnu za bankovní kartu cca 200 Kč. Takže příště bude zase lepší karta a budou chtít opět víc.
  3. Ahoj. Mám v OII 9/2010 GSMIII a telefon HTC HD. Spojení (spárování) lze provést přes profil HFP 1.5 a A2DP (funguje jako přehrávač MP3 apod.). Na maxi DOTu se zobrazí síla signálu (ten jde z mobilu) a někdy i kapacita baterie. Aktualizuje se i tel. seznam. V menu mám navoleno seznam pouze z telefonu, ne SIM. Uskutečněn hovor, vše funkční. Ale když chci spojit (spárovat) přes rSAP, sice se spojí, na telefonu se objeví ikona bez signálu GSM a z auta nelze volat (žádná síť). Takže se chci zeptat, jestli je problém u této nové verze GSMIII také se sérií SIM karet T-debile #B ? Jinou kartu jsem zatím neměl možnost vyzkoušet. V technických podkladech škodovky není tento typ telefonu uveden (funkčnost, problémy atd.). Díky Jirka
×
×
  • Vytvořit nový...