Přejít na obsah

8ballus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení 8ballus

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak vyreseno, podle autorizovaneho servisu vadna vodni pumpa.Nevim jestli je to pravda, protoze ja to tipoval na vodici kladku podle epicentra zvuku,ale budiz.
  2. tak zvuk jsem nahral a je tu.mozna jsem to spatne popsal spis je to takovy mechanicky zvuk nez soupani. Na nahravce je dost dobre slysitelny.Jeste mam dalsi poznatek,ted kdyz jsem zvuk nahraval ,tak jsem zkousel na volnobeh kratkodobe pridat plyn a zvuk se tim vzdy chvilkove zesili. tak si poslechnete zde http://www.ulozto.cz/6675109/zvuk-klip-amr
  3. varianta se schozenim remenu,me take napadla.Ale nejsem si jist jestli to na neco poukaze protoze dany zvuk se neprojevuje stale.Ale za zkousku to mozna stoji.No a elektromagneticka spojka to zrejme nebude protoze v servisnim manualu od fabie v casti klimatizace , se pise ,ze klimatizace u tohoto motoru nema elek.spojku.Nahon do klimatizace na pevno (porad je pohanena) jenom jsem uzavreny ventily od kapaliny.(Tedy aspon se to pise v sevisnim manualu od motoru Fabia 1 1,2 44KW htp)Tak ze pocitam ,ze u F2 to bude stejne.
  4. hmmm ,tak to bych potom rekl,ze tohle je neco jineho nez myslis ty.Ale dekuji za reakci
  5. a delalo to take obcas nebo porad?me to dela jen nekdy a potom nechapu spojitost s tim, ze kdyz se zvuk objevi a zapnu klima tak utichne a kdyz ji opet vypnu tak se zase objevi
  6. Dobry den vsem, mam takovy zahadny problem, mam novou F2 motor HTP 1,2 44kW nyni najeto 500km.Zhruba po 350km se projevil poprve zahadny zvuk z motoroveho prostoru. Prijel jsem z cesty,motor bezel na volnobeh a ja oteviral vrata od garaze a vsiml jsem si ,ze ve zvuku motoru se objevile i jakesi susteni nebo soupani. Po prozkoumani motoroveho prostoru jsem prisel na to,ze zvuk se ozyva z mist kde je remen a zhruba s mist od klimatizace.A dalsi voditko,kdyz se zapnul klimatitaci zvuk utichne. Kdyz ji zase vypnu zvuk se objevi. Problem je, ze se nemuzu objednat do servisu, protoze zvuk se projevuje jenom nekdy.Vetsinou po startu motoru. A tak to v servisu nemuzu ani ukazat s jistotou, ze to bude delat. nema nekdo nejaky napad?
×
×
  • Vytvořit nový...