Přejít na obsah

pertan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil pertan

  1. No a jaké úpravy bude mít samotný motor?

    Pokud jen změníš příslušenství (svody, kabrurátory), žádný velký výsledek to mít nebude.

    Karburátory DellOrto jsou problém - není k nim nic k sehnání.

    A ty určitě budeš potřebovat jiné difuzory, emulzní trubice, trysky, vzdušníky.

    Představa, že namontuji karburátory a budou složené a seřízené jak motor potřebuje (já jen šroubky upravím bohatost na volnoběh), není realistická.

    Kde pak chceš potřebné díly shánět?

    Začátek a konec je ale úprava motoru jako takového - i v amatérských rallye jezdí dobrá a výkonná auta.

    Karburátory jsou seříízené na ten motor a s nějakýma dalšíma úpravama počítám, uvidíme co to udělá

  2. budu tam dávat dellorto mám k tomu air box sací potrubí a vše potřebné.

    Využití je jednoduchý, potřebuju větší výkon abych mohl jezdit amatérská rally :) a se spotřebou počítám že bude okolo 15 litrů :)

  3. Podle te fotky by to jiste slo udelat. Jen urezat ze starych svodu ty priruby a pak uz jen navarit potrebne trubky a svest je do redukce. Samosebou by to zabralo nejaky ten cas, nez byse to naohybalo akorat a udelalo stejne dlouhe a udelaly patricne uhly atp..Ale sloziteho to nic nebude, jen nejaky ten metr 50mm trubky, vlnovec, svarecku,flexu a chut si s tim pohrat.

    Je ta uprava hodne znat ? Je jasne ze ty origo svody stoji za prd a budou urcite dost brzdit, ale jestli je opravdu ten rozdil znatelny a popripade kolik to tak udela koniku navic ?

    Úprava je znát, já to dělám hlavně kvůli tomu že tam budu dávat karburátory tak aby se to nedusilo, ale myslím si že možná okolo 6 kW by to mohlo hodit, ale fakt netuším kolik to dá ve skutečnosti až to tam budu mít řeknu :)

  4. Mluvíte mi z duše kucí.tady sem jedny našel http://speedpro.cz/vyfukove-svody-sport-skoda-fabia-lambda-p-4443.html akorát ta cena :kuk:

    Ze speedpro nic nebrat. Radši, možná něco udělají dobře ale jinak to jsou polský výrobky za minimální náklady. A ta cena není tak hrozná. Já už jsem svody sehnal přes známýho ale pak jsem taky našel chlapíka co to dělá plus mínus okolo těch 7 tisíc.

    Mě ty svody vyšli na osm a půl tisíce i s výfukovým potrubím rezonátorem a závodním koncákem.

×
×
  • Vytvořit nový...