Přejít na obsah

Jarda107

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jarda107

  1. Tak drnčení vyřešeno. Byla to trubka od IC která bouchala o přední plastovou stěnu,na trubce byl ulomený držák. Za tepla to dělalo jen proto,že ta trubka byla přidělaná ke gumovemu kolenu kteře když se nahřalo změklo a začalo to bouchat
  2. Je to možne že to mužou byt trubky,ale vše jsem to kontroloval. je divné že to děla jen když se motor zahřeje..myslel sem že to muže byt setrvák ale to by dělalo i na volnoběh..
  3. Zdravím. prosím o radu,pří akceleraci začne hrozně drnčit jakoby plechy někde u spolujezdca..za studena to nedělá. když vytočím motor na neutral tak drnčení slyšet není,když zatáhnu ručku,dám plyn naty otáčky a na místě se rozjiždím tak to taky nedrnčí...děla to pouze když se rozjedu a na jakykoliv kvalt. už mě to dost sere. vše sem zkontroloval vyfuk je tichej,veškere plechy by měly byt tichy.. setkal se stím někdo? Rozvody,řetaz + napinak vyměněn.. Moc díky.
  4. všechno sem kontroloval aspon třikrát je tam novej filtr palivovej,blow,svicky..ještě mě zaráží jedna věc,na vagu kde je měření předstihu to ukazuje hotnotu -12..mělo by to být podle vagu v plusu..
  5. vag nehlásí žádnou chybu,a Hallův snímač sem měnil..
  6. Zdravím,mám problém..když jedu a prudce začnu zrychlovat,auto nejde do otáček a škube..když mám neutrál a držím plný plyn,točí to jen 5500 otáček a vynechává - kolik to má točit? je to normální? díky
×
×
  • Vytvořit nový...