Přejít na obsah

Pepan89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    105
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pepan89

  1. Pepan89

    Moje OII

    Z alba Moje OII

    Tak konečně po faceliftu a s novymi koly
  2. Pepan89

    IMAG0654

    Díky, však se o ni starám líp než o přítelkyni
  3. Pepan89

    IMAG0648

    Z alba Moje OII

  4. Pepan89

    IMAG0645

    Z alba Moje OII

  5. Pepan89

    Letní pneu R17

    tak to jde a ani to nikde nedře, ani v plným rejdu...
  6. Pepan89

    Letní pneu R17

    ahoj, nemáte někdo zkušenost s koly na OII o rozmerěch 215/50/17? Jde mi o to, jestli se tam bez úprav vejdou a nebudou nikde drhnout, diky za odpověd.
  7. pro vinklece: já měl stejný problém. taky jsem měl v autě tenhle drzak na mobil, kterej sem. vyndal a po něm tam zůstala hnusná díra. normálně jsem zavolal tady u nás (pardubice) k jednomu prodejci škodovek, kde mají i náhradní díly atd, a tuhle okrasnou lištu před.spolujezdcem jsem si tam samostatně objednal a vyzvedl asi za nějakých 450 kč. Takže tím bych chtěl.říct, že si nemyslím, že by se prodávala jen v sadě.
  8. to lojzlahlina: za 200 kč, to jsem myslel včetně technickeho benzínu. jinak jak říká morris, tak ta barva opravdu stojí asi 130, přičemž z ty malý plechovky toho opravdu ještě hodně.zbyde, minimálně přes polovinu plechovky. jobse týče spreje, tak s tím nemám moc dobrý zkušenosti, ani kamarádi, co jsem se tak poptaval. sprej se spíše dřív oloupe, než barva, navíc po barvě nezůstává stekajici barva na třmenu.
  9. Hele zatím (asi měsíc) se nic nevypálilo. Vše víceméně stejné jako na začátku. Co jsem tu tak četl, tak tímhle způsobem to tady má víc lidí. Myslím, že to není špatný způsob, finančně v pohode (do 200 kč) a je to brzo hotovy. 'Ten Hemmerite je opravdu dobrej, nebál bych se toho (vždy se to dá přetřít znova )
  10. já jsem trmeny očistil normálně drátěným kartáčem, potom očistil technickým benzinem a pohoda, šlo to bez problémů. jinak barvu jsem zvolil červenou hemmerite a zatím spokojenost. dva nátěry a barva krásně drží!
  11. přes bluetooth to mám, mám parrota, ale stejně mám drzak, protože mobil často používám jako navigaci
  12. ahoj, koupit se dá. akorát nevím, jestli nějaký univerzální. jinak origo ve škodovce stojí ke 4 tisícům . já se Ho taky radši zbavil a pak si koupil normální drzak na sklo (obdobne jako navigace)
  13. zdravim, taky se přidam se zkušenosti. Nedavno jsem přes aukro koupil carbonovou folii 3D se samolepkou 3M a naprosta spokojenost. Pořídil jsem nějakých 152x180 cm za nějakych 500 kč i s poštovnym. Dal sem se doma hned do prace a oblebil radio, popelník a řadičku. Ještě něco budu dodělávat ale no. Jinak musim říct, že instalace toho je jednoducha a dobře to drží. několikrát to lze i odlepit a znovu nalepit a drží to pořád... Pokud někdo uvažuje do budoucna, můžu jen doporučit.
  14. přesně tak,, tapec se sundavat nemusi. Dělal jsem to taky a mam tu nato téma, ktery by ti mohlo pomoct (jestli už to teda nemáš hotové), mrkni sem:
  15. čus, hele určitě to jde. Několik lidi to tady už dělalo, jak jsem tak koukal. Zkus se tady porozhlídnout
  16. Pepan89

    Letní pneu R17

    To Sniper - tak to je dobry, to jsem nevěděl. Jinak na geometrii stejně zajdu, protože cejtim, jak to nepatrně tahne doleva. A s těma silnicema máš pravdu, hlavně když clověk vyjede někam z města (města taky nic moc teda ) . To Voice: Tak máš pravdu, že teď už vím, jaky je to hučení . Ty moje 15cky na litakach zimnich, pneu Continental winterpro, nebo tak nejak, to je parada, taky auto neslysim skoro vůbec . Snad si nato zvyknu no, 17cky pegasusy se mi natom moc libej, takze bych nerad měnil kvůli tomu, že to hučí... Ikdyž nejen to hučení, je znat, že to je línější než na 15ckach
  17. Pepan89

    Letní pneu R17

    Tak nato sem myslel, že když koupím větší pneu, že to bude víc hučet... ono kdyz jedu rychleji, tak to tak nehuci, ale rychlost pod 50 km/h, tam to je dost znat no... Ještě teda mam před geometrii, uvidime, jestli se to po ni zlepší.. ale moc tomu nevěřim.. (ted mam geometrii na 195/65/15)
  18. Pepan89

    Letní pneu R17

    hmhm, no kupoval sem je s tim, co udaval predešlý majitel a to, že jsou vyvažené, nepoškozené - možno nasadit a jet . Prohodil jsem je tak nejak klasicky, ty co byly vepředu jsem hodil dozadu a obraceně. přeci jen ty přední byly víc sjetý. Tak vyvážit je mužu dát, to by neměl být problém. Ale ted se možná zeptám hloupě, nejsem moc technickej typ, ale jak poznam, že jsou či nejsou odskakany? nemáš namysli to, že jsou jakoby "zubaty, hrbolatý?" Myslím si ale, že jsou sjetý rovnoměrně, jen nepatrřně ty přední pneumatiky, tam bylo znat, že předešlý majitel měl nepatrně geometrii v prdeli a jsou z vnitřní strany sjetější...
×
×
  • Vytvořit nový...