Přejít na obsah

omi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil omi

  1. omi: pěkně vyřešeno :palec2:, akorát bych si teď sakra hlídal mazání RZ na fotkách co sem dáš ;) Jsou tu totiž i uživatelé pracující pro státní instituce, kterým by se to nemuselo líbit...;)

    Ale vykoumaný to je super! :palec2::)

    hmm myslim, ze kazdej rozumnej clovet tohle bude brat, nicmene je pravda, ze na vola se da narazit vzdycky. Na druhou stranu pochybuju, ze existuje nejaky skoleni na ot jak v kterym aute ta prepazka vypada.

    jen jedna vec koukal, sem jak tam mas pavouken prichyceny tu lekarnu a hasicak, nebylo by lepsi si tam za 45 kč koupit ty ohradky?

    jinak je to ale super.

    hasicak je přišrouben v držáku a tu gumu tam mám pro sichr aby náhodou nedrncal a jinak máš pravdu (s lékárnou) a vůbec jsem nezjišťoval co a za kolik se dá koupit do kufru, takže díky za typ.R

  2. tak jsem kontroloval spotřebu. Trasa Kladno-centrum - Praha-Dejvická a zpět, počítač ukázal průměr 6,5l/100km. Max. rychlost byla 110 km/h na R7, déšť. Po městě to leze na 7,6 l/100km.

    mám ten samý typ motoru , najeto cca 19 tis.km dálnice minimum, město 20% zbytek silnice převážně 2-3 třídy , jezdím na kontroly staveb okresy Jeseník, Šumperk, Bruntál místy Olomouc - takže samej kopec a spotřeba 6,6-6,8 L. ale podotýkám že jezdím hodně lehkou nohou .Roman

  3. Ahoj, mám v autě přepážku, ale připadá mi hrozně nepraktická a hlavně je s ní zdlouhavá práce při posouvání, vydělával ji již někdo? Někde jsem četl, že s tím sem tam byly problémy na hranicích... Jak vůbec může policajt poznat, že ji má vůz mít, když v malém TP je napsáno pouze skříňový a ne N1. Je mi však jasné, že na technickou za 4 roky bych ji musel namontovat zpět, ale jinak tam dosti zavazí...Díky za info! B)

    ahoj

    Když jsem přepážku poprvé uviděl, tak jsem myslel, že mě vomejou. Hlavně jde o to, že se snížila variabilita kufru a posuvných sedaček. Vytáhnout ji úplně mám strach , tak jsem ji trochu upravil- kompletně celý spodek jsem uřezal, a připevnil jsem ji na zývající dva držáky , které jsou v úrovni opěradel sedadel. na ně jsem ještě navařil cca 15 cm.dlouhé pásoviny a udělal díry se závitem. přepážku drží orig.matky na které nepotřebuješ klíč- takže v případě jo odděláš za půl minuty. Netřepe se a myslím že to projde i techniclkou-kdyby ne tak tam ten spodek naboduju. jestli chceš, pošlu foto.Roman

×
×
  • Vytvořit nový...