Přejít na obsah

Tomáš Hladík

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Tomáš Hladík

  1. V 21. 12. 2019 na 12:00, Shorty193 napsal:

    Mozno je to tou garazou.. ale zdá sa mi na oboch navyše nejaké to cvrlikanie... nechcem strašiť ale... 

    Skúsim nahrať ja 1.0tsi

    Díky, jsem zvědavý na zvuk jiného auta, po vánocích se s tím kdyžtak otočím k prodejci, ať se na to podívají :)

  2. před 22 hodinami, Shorty193 napsal:

    Ja som rozdiel medzi prvým a druhým videom moc nezachytil.... príde mi ze obe sú... povedzme ze niečo tam nie je OK... 

     

    skus ešte pridať video na tom istom mieste ako tie prve dve so zahriatym motor.... napríklad na konci cesty... 

     

    Takto rozhodne 1.0 tsi motor neznie... dal by som to niekde pozrieť než sa niečo horšie nestane... 

     

    Shorty 

    Ahoj,

    posílám videa po příjezdu domů. Na prvním videu je záběr motoru, který bez zhasnutí běží po zajetí do garáže, druhé video je nastartovaný již zahřátý motor, osobně jsem tam reálně rozdíl neslyšel, otáčky zahřátého motoru po nastartování okamžitě lehce po 1000. Při studeném startu jsou otáčky cca půl minuty - až minutu okolo 1400, poté spadnou dolů a motor se zklidní.

  3. Po startu mám otáčky taky okolo 1500 , záležitost cca půl min.-minuty , pak se motor z klidní, ale občas to dělá pouze zvuk ,jak kdyby byl prasklý vyfuk nez spadnou otáčky a občas to takhle nepříjemné chrci,ale vždy pouze za studena.

  4. Ahoj, koupil jsem Octavii 3, motor 1,0 TSI. najeto cca 60 tis, ale při startu za studena, se od motoru OBČAS ozývá nezdravé chraštění, možná stejné, jako psal uživatel Kodiakk, nesetkal jste se s tím ještě někdo? Dočetl jsem se tady, že za studena. obzvláště v zimě je to normální, ale to se mi nechce moc věřit. Pokusil jsem se to nahrát, ale mobil to nezachytí tak, jaké to je v reálu, nicméně rozdíl tam slyšet je, ten nepříjemný zvuk je slyšet především při prvním nastartování, při druhém už je většinou klid.

  5. Dobrý den,

    nemáte někdo zkušenosti se cvákáním v motoru, řekl bych ventilů u motoru 1,6 mpi 75 kw? Po prvním nastartování je vše v pořádku, ovšem v momentě kdy se motor ohřeje, zasnu ho a po chvilce znovu nastartuji, je dost slyšitelné cvakání od motoru, především tedy když je plyn sešlápnutý pouze mírně. Díky za rady a zkušenosti

×
×
  • Vytvořit nový...