Přejít na obsah

ZEDZED

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil ZEDZED

  1. Pepik90: já tě trumfnu: nechal jsem si lakoval lišty na předním + zadním nárazníku + boční lišty, barva cappuccino metalíza, lakovna v autorizáku Škoda - díky známosti jsem to měl zcela zdarma :kol-28:

    Zedzed: Máš to moc pěkné, mít scouta / předělávat si OII na scouta, udělám totéž :kol-47: Chybí tam ale poměrně znatelně oblouky na blatníky kolem kol a aspoň 17" kola - určitě dodělat ;)

    Jinak ještě bych sladil detaily - stříbrné spodky buď nalakoval na černou, nebo lyžiny na stříbrnou

    :) Díky moc, člověk se jen musí umět včas zastavit, aby to bylo fér vůči rodince. To jsou pak hezčí hodnoty :), ale to co jsi psal, si uz Oktavka napsala ježíškovi na dalších 5 let :), možna 2 ;) !!!!

    Ale moc se mi líbí :)

  2. k tomu domácímu lakování:

    lakuji hodně a dovolím si říci, že dobře - nemám problém sprejem nalakovat povrch tak, že vypadá jako z lakovny. Problémem jsou spíše spreje - cokoli na autě nalakuješ sám a necháš venku (především přední část, kde se lepí mouchy), po čase ti to zkrabatí, zašpiní se, bude to zkrátka ošklivé - a zvláště ty mouchy fungují jako kyselina, barvu ti vyžerou. Navíc té práce + materiál... => nakonec ušetříš tak 2000Kč za možná chatrný výsledek s nízkou životností ;)

    :kol-47:

  3. Ono jde spis o to, jak moc sikovnou lakovnu najdes. Ve Skodovce mi rekli ze do laku oni pro jistotu vzdycky davaj ty RSacky, jsou hladky a pripraveny pro lak, ale sikovnej lakyrnik podle me dovede pripravit i ty puvodni ( viz Ataner ).

    Ja jsem se driv dostal k ty informaci ze Skodovky, tak jsem je pro jistotu koupil.

  4. Ahoj, chtel bych si na me cerstve, cervene O2 dat do laku ty cerny listy kolem celyho auta, tak jsem se chtel zeptat, jaka technika je nejosvedcenejsi, abych neudelal vic skody nez parady :) ! Mam obavy ze se pri sundavani pomackaj, tak jestli nesundat a misto nich nalakovat uplne novy ? A predpokladam ze sundat oba narazniky ?

    Moc dik za reakce. Z

×
×
  • Vytvořit nový...