Přejít na obsah

WendysCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil WendysCZ

  1. http://forum.skodaho...w-chipkn-filtr/ ... tady najdeš i můj příspěvek ohledně 51kW verze

    a kde jsi nechával dělat chip? ja dost váhám jestli jen mam chip nechat udelat protoze vcera mi muj dobry znamy, velice sikovny technik z mladoboleslavské škodovky říkal ze to jen nici komponenty motoru jako je napr turbo, ze uz daval do kupy stovky znicenych aut kde mel hlavni vinu chiptuning, nehlede na to od jake firmy byl, jestli Cimbu, powertech a jiné.....tak me to dosti odradilo :-(

  2. Zdravím, mám dotaz ohledně kvalitního chituningu a to konkretne na motor 1.4 TDi PD 51kW a ten zní: potrebuji poradit kterou chiptuningovou firmu vybrat aby se dosáhlo co nejkvalitnejsiho vysledku za prijatelné peníze (10 000kč max). Dále bych jsem chtel vyzvat majitele kteri maji chip aby sem napsali sve zkusenosti s chipem od dane firmy a pripadne rady. Děkuji

  3. to je škoda :-( a co zadní nárazník RS? ten by měl být kompatibilní i s fabií pred face. světla vypadají stejna, podle fotek jsem nepoznal zmenu ve tvaru zadnich svetel. A jeste maly dotaz, co vše je potřeba pro výměnu budíků v FII predface za maxidot? nemám palubní PC pouze obyč ukazatel mnozstvi paliva, hodiny a pripadne zobrazeni servisu a jinych hlasek. A na kolik penez bez práce by asi tato výměna prisla? popripade jestli nevite o nekom kdo tuto zmenu delal? pokud ano tak bych prosil o kontakt bud zde na foru a nebo ICQ, tel.

    Děkuji.

  4. Ahoj, tak nárazníky se samozřejmě prodávají. Buď si zajdi do autosalonu Škoda, kde ho budou mít buď skladem nebo objednají a nebo je možnosti si koupit RS nárazník třeba od BT desing (stojí kolem 12 000 kč) a nebo zkus prostě do google napsat "prodej RS nárazník Fabia 2" .. zadní je tuším i stejný jako na normál Fabce, akorát tam má difusor nalepený :) ten se dá taky koupit u BT design.

    Co se týče chip tuningu, tak se doporučují 3 .. TDIfun, chipforum a dieselpower :) ale co se týče chip tuningu 1,4 TDI, tak hodně najdeš v sekci pro Fabii 1 / motor / 1,4 TDI apod. - je tam téma zvyšování výkonu nebo něco podobného a tam je toho popsaného mega moc :)

    ODKAZY:

    RS přední nárazník: http://www.obautodil..._plasty-strana2

    A když to tam prolezeš, tak si v podstatě složíš celé RSo po dílech v klidu :)

    A půjdou tyto nárazníky http://www.obautodily.cz/125_6-narazniky_plasty-strana2 a ty od BT na moji fabii II r.v. 9/2008 předfacelift ? dle meho nazoru nepujdou jelikoz ty RS narazniky jsou na fabii II facelift a ta má jinak tvarovana svetla :-(. Tak se ptám jestli se vyrabi RS narazniky na fabii II predfacelift a pokud ano tak kde by byla moznost je koupit. Děkuji.

×
×
  • Vytvořit nový...