Přejít na obsah

WendysCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli WendysCZ

  • Narozeniny 21.6.1991

Kontaktní metody

  • ICQ
    354-984-235

Oznámení WendysCZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a kde jsi nechával dělat chip? ja dost váhám jestli jen mam chip nechat udelat protoze vcera mi muj dobry znamy, velice sikovny technik z mladoboleslavské škodovky říkal ze to jen nici komponenty motoru jako je napr turbo, ze uz daval do kupy stovky znicenych aut kde mel hlavni vinu chiptuning, nehlede na to od jake firmy byl, jestli Cimbu, powertech a jiné.....tak me to dosti odradilo :-(
  2. Zdravím, mám dotaz ohledně kvalitního chituningu a to konkretne na motor 1.4 TDi PD 51kW a ten zní: potrebuji poradit kterou chiptuningovou firmu vybrat aby se dosáhlo co nejkvalitnejsiho vysledku za prijatelné peníze (10 000kč max). Dále bych jsem chtel vyzvat majitele kteri maji chip aby sem napsali sve zkusenosti s chipem od dane firmy a pripadne rady. Děkuji
  3. to se ale bude muset do zadniho narazniku vyriznout dira , jinak by skrze nej nemohla koukat koncovka vyfuku a pote "nalepit" difuzor, pokud se mylim, vyvedte me z omylu prosím :-)
  4. to je škoda :-( a co zadní nárazník RS? ten by měl být kompatibilní i s fabií pred face. světla vypadají stejna, podle fotek jsem nepoznal zmenu ve tvaru zadnich svetel. A jeste maly dotaz, co vše je potřeba pro výměnu budíků v FII predface za maxidot? nemám palubní PC pouze obyč ukazatel mnozstvi paliva, hodiny a pripadne zobrazeni servisu a jinych hlasek. A na kolik penez bez práce by asi tato výměna prisla? popripade jestli nevite o nekom kdo tuto zmenu delal? pokud ano tak bych prosil o kontakt bud zde na foru a nebo ICQ, tel. Děkuji.
  5. A půjdou tyto nárazníky http://www.obautodily.cz/125_6-narazniky_plasty-strana2 a ty od BT na moji fabii II r.v. 9/2008 předfacelift ? dle meho nazoru nepujdou jelikoz ty RS narazniky jsou na fabii II facelift a ta má jinak tvarovana svetla :-(. Tak se ptám jestli se vyrabi RS narazniky na fabii II predfacelift a pokud ano tak kde by byla moznost je koupit. Děkuji.
  6. Zdravím, nevím jestli se sem muj dotaz hodi ale nevedel jsem kam jinam ho napsat jelikoz jsem tu novy. Chtel by jsem se zeptat jestli se neprodava predni a zadni naraznik RS na škodu fabii II 2008 1.4TDi. Dále pak také od jaké firmy by jste mi nekdo doporucil nejaky kvalitni chip. Děkuji WendysCZ.
×
×
  • Vytvořit nový...