Přejít na obsah

jamaj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jamaj

  1. Ta se právě řešila, je to asi dva měsíce že to může být tim ale po výměně žádná změna ale teď servis na to reaguje prý možná novým nastavením klapky že to mohl mechanik před tím špatně nastavit, ale to může být jenom spekulace no🤔
  2. Mimo město někdy 50km někdy 100, ale jak říkám je to dlouhodobá tak to zkoušíme třeba čtrnáct dní jezdit pak vynuluji a znova jestli bude změna a nic. Pak se jezdilo třeba měsíc a půl a furt stejné. Teď sem volal do servisu protože tam měnili nějakou klapku, tak prý může být špatně nastavená. Tak budu vidět co a jak potom.
  3. Vím vím, právě sme zkoušeli jezdit i z lehkou nohou hodně rovinky a spotreba dlouhodobá klesla na 7,4 z městského provozu 8,6 a když sme auto kupovali mělo najeto 17tis a jezdilo se 5.8-6,3.
  4. .. no řek bych když to bylo noví tak to bylo svižnější, ale možná se mi to jenom zdá těžko říct teď, budu to dál řešit s autorizákem.
  5. Zdravim, měl bych dotaz ohledně spotřeby. Máme rapida 1.0 81kw a spotřeba kombinovaná dlouhodobě neklesne pod 7l spíš se jezdí tak 7, 5. Jizda po městě to vyleze na 8,5 až 9. Spotřeba je při klidné jízdě do 100km/h. Palubák souhlasí i po dotankováni s kilometrama. Auto bylo v servise na diagnostice kde bylo vše v pořádku i lambda sonda prý ukazuje normální hodnoty. Prý ale je to divné že to tolik žere. rv 2018 najeto 32tis. Nevěděl by někdo po čem jít? Diky
×
×
  • Vytvořit nový...