Přejít na obsah

rumczeis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rumczeis

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Taky se s tim nechci jebat, ale nechci právě abych za to dostal pár kaček a vrakoviště z toho vytěží několikanásobně víc. Bohužel všechny mi nabídly 10000 a ještě se tvářili že mi dělají velkou službu, když si to vezmou.
  2. Typek poslal fotky aspoň (přidal jsem je do prvního postu), zkusim ted obeslat nejake vrakoviste apod. Uvidime..
  3. Je to cca 43. km D1 směr Brno, byla to 1,4 16V Sport rv 2008 a najeto 135000. Podle svědků sem s tím letěl i trochu vzduchem, ještě že je to tak bezpečný auto, já i spolujezdec jsme vyvázli jen s boulema a modřeninama. Rozhodně teda dost nepříjemnej zážitek. Zatím nenabídl nic, slíbil že se ozve tak čekám (už jsem ho urgoval ať se vyjádří). By mě právě zajímalo jestli se bavíme o ceně v řádu tísíců nebo třeba desítek tisíc. Viděl jsem na netu, že kastle s papírama se prodává za 10tis a třeba jen motor taky za 10. Jestli to někdo ale za tu cenu taky kupuje, to už nevim. Slíbil že mi pošle fotky, tak to pak obešlu vrakoviště asi.
  4. Ahoj, že první příspěvek do tohohle fóra bude o tom že už Fábku vlastně nemám bych ani nepomyslel ale stalo se. Dostal jsem na dálnici smyk (asi Aquaplaning) a přeletěl jsem několikrát přes střechu. Jsem v pořádku, ale fabia je podle týpka z odtahovky na odpis. Mám problém s tím, že týpek byl na dálnici hned a sám, asi dostal hlášku od policajtů, protože si s něma v klidu tykal. Teď mi nabízí, že mi zařídí prodej na náhradní díly, ale já v to teda moc nemám důvěru. Bohužel jsem neměl havarijní, takže mi pojišťovna nic nedá (kdo ví kolik by dala kdybych ho měl). Auto je pomačkaný a má prohnutou střechu, takže škoda bude asi větší než je (byla) jeho cena. Máte někdo zkušenosti s prodejem na náhradní díly? Jak se nenechat oškubat? Nechci to řešit sám, ale zase auto v ceně 130 000 před havárkou nechci dát jen k ekolikvidaci. Přeci jen interiér je v pořádku, možná i celý motor. V haji jen kastle, všechny plechy a většina skel. Mám jen fotku čerstvě po něhodě, teď to leží někde u týpka odtahovky v obci u dálnice na parkovišti a naskakuje mi tam stovka za den. Díky za každou radu. Update: přidal jsem fotky z parkoviště
×
×
  • Vytvořit nový...