Přejít na obsah

dzejkob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil dzejkob

  1. Já vlastním 1,2 TSI 08/11, motor vyroben po 18.6. Takže už by měl mít zesílené rozvody. První měření v 08/2014, technik naměřil 71 mm. Druhé měření v 08/2015, naměřeno 71,8 mm. K nějakému opotřebení stejně dochází a rozvody raději příští rok vyměním za své. 

  2. Tak jsem byl na garančce a bylo mi řečeno, že řetěz má 71 mm, tudíž na výměnu na záruku nemám nárok. Nevíte někdo kolik mm má úplně nový řetěz ? Mám najeto 40 tkm tak mě jen zajímá, o kolik se vytáhl ? A když si budu chtít změřit řetěz můžu vyšroubovat napínák, aniž bych něco zkurvil?

  3. mne problémy pribúdajú pekne, snáď ten motor časom kľakne a do konca záruky pokiaľ možno. V piatok som šiel predbehúť starú Feldu, čo šla medzimesto 70kmh. Pri zhruba 85kmh mi zrovna vedľa predbiehaného auta začal motor strácať výkon, že vŕr vŕr vŕr klep klep klep, hoci noha stále rovnako na plynovom pedáli. Keby dačo šlo oproti a ja by som to mal vyrátané tak akurát, tak by som sa tak pekne prerátal, ak by som sa nestihol zaradiť. Ledva som tú Feldu predbehol. Žiaľ včera ani dnes sa to už neopakovalo, aspoň nie tak isto, takže v servise mi uveria čo...nič samozrejme, všetko v poriadku, nie? Ach jo. Hoci včera po naštartovaní pri rozbehu to robilo niečo podobné.... 

    tak zajeď do servisu jestli to máš v záruce tady se ti to asi  nezpraví. co tu furt řešíš jako nechápu. 

×
×
  • Vytvořit nový...