Přejít na obsah

Jony33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Jony33

  1. Ahojte,dlho som nebol,ale sledujem to.Mam v rodine 1.2 tsi 66kw uz tiez s remenom a kryt rozvodov nie je problem zhodit tak som na to mrknul.Prestavovac ma 088AN vraj novsi,ale co ma zarazilo tak na volnobeh cele rozvodove koleso aj s nastavovacom radialne hadze asi 1-2mm a tym padom napinacia kladka stale pracuje a vyraba klepot,beha ukazatel napnutia hore dole.Mozete na to niekto juknout ci vam to tiez tak cvici?Okrem toho pri vypnutom motore je jazicek napinacej kladky 2mm za znackou do plusu cize prepnuta.Dik za kazdy podnet.

  2. Preeesne tak :-) ,este upresnim,kabelaz z fabie2 po Fl. je pouzitelna a overena v praxi na zapojenie 1.2 TSI 77kW,ale niektore farby vodicov nesedia s rapid navodom na montaz ako bolo uz spomenute par prispevkov pred,no pre niekoho kto uz dorabal aspon jeden tempomat by to nem byt problem.:-)

  3. Petrrr, ucelom mojho prispevku nebolo deklarovat ako lacno to vyslo,ale to ,ze je to mozne domontovat aj bez montaznej sady a ked je niekto sikovny a zozenie si suciastky lacnejsie tak bude vysledna suma ina.Inak zalezi aky pouzijes kurz koruna euro,ceny som dal v eurach inak som to bral z CZ a ceny boli :packy 3200KC,BCM 4000CZ,kabelaz 600KC + tych 90€ praca u nas v autorizaku so zarukou.Tak si myslim ,ze voci ponuke ktoru poslali Tebe spolu 12900 KC to je o trochu lacnejsie.:-)

  4. Dobrý den pane ...

    Děkujeme za váš dotaz ohledně dodatečné montáže tempomatu do vašeho vozu Rapid. Dle zjištění ve skladu tato položka ještě není v současné době dostupná.Dle dotazu do skladu a techniků by celá sada měla stát 6.100,-Kč s DPH a montáž cca 2.500,-Kč s DPH, celkem tedy 8600,-Kč a řídící jednotka by se měnit neměla.

    S pozdravem

    Váš prodejce......

    YJinak samotné páčky pro tempomat stojí nějakých 2.318Kč (cc-autodíly). Akorát ten svazek drátů není zatím zjistitelný. Ale nevím, jestli cesta montáže neautorizovaným servisem nebo mechanikem kvůli záruce bude ta správná.

    Komunikacia s cc-autodily

    Dobrý den ,

    máme objednáno ( dorazit má v pátek ) -dle mého názoru stačí koupit pouze tento díl a pak pomocí diagnostiky zprovoznit .

    Takze dalsi nazor,koli zaruke som sa nechcel do toho vrtat,ale asi najlepsie bude to vykuchat a pozriet ci su potrebne piny osadene kabelazov ,alebo prazdne a az potom to dat na montaz do autorizaku,zase koli zaruke:-( a cvakat:-(

  5. Kabelový svazek pro FII vypadá takto:

    254110007054_0.JPG

    Porovnáním s barvami a počty kabelů v návodu k montáži tempomatu mi připadá trochu jiný. Bude to asi tím, že FII má jiné páčky. Svazek pro FII má některé barvy kabelů zakrimpované společně do jednoho pinu.

    Kabely tempomat.JPG

    A jinak jsem svazek k tempomatu poptával u jednoho dodavatele originálních elektrických a elektronických komponentů pro prvovýrobu, tak uvidíme, zda se do něj pustí.

    sa ospravedlnujem,mal som na mysli fabiu2 po fl. na zaciatku tohto vlakna je navod v pdf a tam sa ten zvazok kablov okrem jednej farby vodica podoba rapidackemu co je v sade.

  6. Ahojte,pridam aj moje postrehy.Dnes som napojil kamosovu rapidu 1,2TSI ambiente na vag a ma BCM jednotku 086M teda podla vsetkeho nepodporuje tempomat,ale co je zaujimave v dlhom kodovani v byte 17 ponuka zaskrknut tempomat,tak isto je v ponuke motorovej jednotky a aj pristrojovej dosky.Vag mam original s aktualizaciou tak popisky ku jednotkamby mali byt v poriadku.Ta kabelaz z tempomatu pre fabiu2. by nepasovala aj na rapidu?Toz len taka uvaha.

×
×
  • Vytvořit nový...