Přejít na obsah

technoart

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení technoart

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jestli jsem magor, tak ty budeš asi dement, to ty tady furt něco žvaníš o škodovce s červeným maxidotem, v příspěvku jsem psal cituji "vhodná do aut s červeným maxíkem" o škodovce nepadlo ani slovo.nemám chuť se tady s tebou dohadovat, snad ti stačí ty dva příspěvky o tom že to funguje! a ukázat ti to asi taky stačit nebude, protože se chováš jako rozmazlenej spratek kterej neumí přiznat že neměl pravdu a stejně by sis mlel svou. z tebe asi v rájitř........k musejí mít radost, že? pro mě je to uzavřený a už s tím nebudu ztrácet čas. PROSTĚ TO FUNGUJE A TÍM TO KONČÍ !!!
  2. namontováno a funguje bez problémů dokonce s iphonem 5s, tak nevím kdo tu radí kraviny, měl by ses nad sebou zamyslet a osvěžit si vědomosti.
  3. omlouvám se, pokud to není pravda, ale vycházel jsem z těchto stránek. http://www.my-gti.com/1080/volkswagen-skoda-bluetooth-model-differences
  4. do tvého auta bude vhodná jednotka 1Z0035729A, jednotka s označením na konci "B" je vhodná do aut s červeným maxíkem. mám jednu jednotku kterou potřebuješ. pokud máš zájem pošli SZ.
×
×
  • Vytvořit nový...