Přejít na obsah

TomVelik

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem TomVelik

  1. Dnes ve mě odezněl vztek a musím tedy změnit svůj příspěvek z doby kdy jsem si ještě myslel, že dané slovo prodejce platí a SmartLink jde aktivovat. Musím potvrdit, že i v případě, že v Boleru je volba SmartLink která se "stále načítá" není vyhráno, a zvrácená politika automobilky Vám vysvětlí, že je to chyba a z menu rádia Vám v servisu tuto "chybnou" volbu odstraní, kdyby Vás třeba napadlo vzniklou situaci řešit sporem. I když si po tomto ještě zachováte jiskřičku naděje a chcete tedy SmartLink aktivovat pomocí dodávaného SW klíče, Vám opět automobilka vysvětlí, že to prostě nejde. Do dnes nechápu proč lze tedy klíč koupit, ale asi jsem se měl líp učit, abych to pochopil. Abych to shrnul, auto mě bylo prodáno se SmartLinkem a dnes mám auto bez SmartLinku bez možnosti jeho aktivace.
  2. Auto mám 2 týdny a při prodeji mi v salonu potvrdili, že je SmartLink funkční, takže ke cti prodejce bude aktivace provedena zdarma.
  3. Po dnešní komunikaci s prodejcem je hláška "Smartlink se spouští" a dál se nic nestane známkou toho, že v rádiu HW Smartlink je, ale není aktivován. Po návštěvě servisu bude provedena aktivace.
  4. Dobrý den, mám totožný problém na Fabia Combi MC, rádio Bolero, 9/2017. Kupoval jsem skladové auto a prodejce mě při předání ujišťoval, že rádio SmartLink má. Chtěl jsem se zeptat zda jste při řešení problému nepokročili.
×
×
  • Vytvořit nový...