Přejít na obsah

Řehul

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Řehul

  1. Dnes jsem byl v servise a technik mi řekl, že na jakýkoli jiný motor by mi dal záruku 50 000km, že motor žrát olej nebude, ale u tohoto motoru mi ji nedá, že po 10 000km se může stát, že to bude to samé.

    Jinak nějakou záruku už nemůžu uplatnit, jak kluci psali dříve?!

  2. Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přípravky od firmy Liqui Moly mají přípravky při úniku oleje a na zlepšení viskozity oleje. Prej to docela funguje. Volal jsem i do centrály do Německa a mluvil s technikem a ten zná tento problém , tak mi doporučil nedříve vypláchnutí motoru před výměnou oleje. Mají přípravky co by měly ty usazeniny na píst. kroužcích rozpustit a pak s novým olejem dát ješte dvě přísady. Mluvil jsem z mechanikem z Brna a prý to dělají běžně a prý to funguje. Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost. Dík

    V servise BOSH mě tuto variantu nabídli, ale s jiným typem přípravku proti úniku oleje, vyměnili olej z 5w30 na 5w40, provedli výplach systému, vyměnili olej.filtr. Po ujetí cca 450km se rozsvítila kontrolka oleje a na měrce byl olej na spodní rysce(po vyjetí ze servisu byl olej na horní rysce). Tudíž usuzuji, že takové přísady do oleje jsou na p***.

×
×
  • Vytvořit nový...