Přejít na obsah

Alfasamec

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Alfasamec

  1. Servus hoši,

    vykazuje se mi stále tahle chyba " slabá účinnost katalyzátoru (1. řada válců)" po smazání vydrží jak kdy. Někdy 10km někdy 60km.. Už nevím v čem může být problém, nastavoval jsem readliness kod přes vag, viz příloha. 2 chyby zmizely, ale to není komplet. Nevíte co s tím? Chci to dát dokupy, abych to novému neprodal se zajícem v pytli.

     

    Díky

    image.jpeg

    image.jpeg

  2. Chlapi, když mi budík na palubce ukazuje špatný teploty, tak za to může termostat? Případně co to způsobuje apod.

    Třeba po hodině jízdy 80 stupňů, i v létě :-)

    Zároveň se chystám dát dokupy obtokovej ventil na turbu (mechanická závada), nejspíš prasklá membrána. A zajímalo by mě, jestli musim kupovat i ten novej origo, když tam chci nasadit blow off ventil :) A jakej je postup.

    Dík předem.

    Octavia 2 TFSI BWA

  3. Ahoj, mám asi týden O II 2.0 tfsi. Krom problému s kontrolkou výfukových plynů (chyba na 3. válci vymazána a zatím 300km v pohodě) jsem spokojen. Jen mě trošku překvapuje průběh výkonu motoru. Zátah je citelný cca od 2000 ot., ale cca ve 4500 dostane auto kopanec a vystřelí kupředu je svižněji. Jen se chci ujistit, že to je OK a že třeba není problém s váhou vzduchu nebo turbem. díky

     

    Měl jsem podobnej problém a problém byl v tom, že váha nedostávala napětí a jela nonstop na průtoku vzduchu 270g/s. Vem to někam do Škodovky na diagnostiku a řeknou ti přesně v čem je problém :)

  4. Ještě v pátek mi opět vyletěla žlutá ikona řídící jednotky a chyba v obtokovym ventilu turba - mechanická porucha a slabná účinnost katalyzátoru (1. řada válců)

     

    Když to rozjíždim a třeba sundám nohu z plynu, tak to udělá obdobnej zvuk "jako blow off ventil", jen je to tichý a trošku jiný. Nevíte co s tím? :-)

  5. Servus bando,

     

    potřebuju helpnout, protože jsme s dědou už naprosto bezradný. Diagnostika Delphi nám vykazuje chybu lambda sondy (systém příliš bohatý) a chybu váhy vzduchu nebo chybného obvodu, nová váha vložena, ale nejde ta trvalá chyba smazat, ta lambda je přechodná. A vydrží tak 5 nastartování. Na netu jsem vyčetl, že to může být i prasklá hadice sání, ale nic jsme nenašli..

    Nemáte s tím někdo zkušenosti?

×
×
  • Vytvořit nový...