Přejít na obsah

levon87

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

456 zobrazení profilu

Oznámení levon87

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. dekuju vsem za odpovedi zatim se nic nezhorsilo vsechno funguje jak ma. Byl jsem na 3500km ceste z anglie do spanelska vse bez problemu. Musim stim asi zit
  2. Ja jsem to taky slysel. Vzal jsem auto ke dvou mechanikum. Oba se na to jen rychle koukli. Jeden rikal ze je to prevedovka a ze se nemusim niceho bat dokovadad se to nejako vic neprojevi. Zatim se to nezhorsilo za posledni rok a nemam problemy s razenim ani se spojkou. A druhy se projel a ze nic neciti zle.
  3. Zdravim prosim omluvte moji cestinu neziju v cechach uz 10 let hlavne omluvte muj pravopis. Mam skodu fabia 2 1.9tdi 105 koni anglicka verze volant v pravo ale to by nemel byt problem. Kdyz jsem auto koupil z druhe ruky melo najeto 41842km ted ma 54717km. Problem se nezhorsil. Muj problem: nastartuju auto mam v neutralu zmacknu spojku az dolu drzim 1-3 vterin a pustim rychlejsim tempem jako za normalnich podminek tak me tam neco klepne. Jde te to z motorove casti u spojky,prevodovky. Je to metalicky zvuk. Kdyz poustim pomalu tak to nedela. Dela to i v rychlostech to jedno ci radim nahoru ci dolu ale ne porad zalezi jak rychle ji poustim. Nemuzu ji porad poustet pomalu zalezi na provozu. Nemam zadne problemy radit zadny rachot klepani vibrace piskani spojka neklouze pri jizde atd. Netusim co to muze byt!!! Jde mi to na nervy nevedet co to je a bojim se ze me to muze nekde nechat. Nekdo mel ci ma podobny problem??? V servisu jsem jeste nebyl chci se informovat az potom tam pujdu.
×
×
  • Vytvořit nový...