xbike Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 koupil jsem si novou řadící páku a nejde mi sundat manžeta u řadící páky Octavia II kombi, abych ji mohl přetáhnout a vycvaknout starou řadící páku :( má s tím někdo zkušenosti?? děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirradek Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Jednoduše, stačí vycvaknout plastový spodek. Tím se dá zvednout kožená manžeta a pod řadičkou povolit třeba šroubovákem secvaknutý kroužek. a pak je vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbike Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Jednoduše, stačí vycvaknout plastový spodek. Tím se dá zvednout kožená manžeta a pod řadičkou povolit třeba šroubovákem secvaknutý kroužek. a pak je vyměnit díky za reakci, ale jak ten plastový spodek vycvaknu??? jaký je na to grif?? nerad bych na to šel "silou" a něco zničil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Otvor si popolník a začni vycvakovať od neho-ide to trošku ťažšie,ale nemáš sa čoho báť . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbike Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Otvor si popolník a začni vycvakovať od neho-ide to trošku ťažšie,ale nemáš sa čoho báť . díky:) snad to nepo... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 to zvládneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 xbike: Víš jak se to říká - kdo se bojí.... to zvládneš v pohodě. Pokud nechceš nic poškrábat vem si na to něco plastovýho. Já použil synkův šroubovák Jak to vycvakneš tak už jen uvidíš jak udělat ostatní. Je to vcelku dobře přístupný a lehce udělatelný. Já už to mám za sebou takže ty to taky zvládneš Je to i na fóru v návodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 (editace) Tu máš aj postup : za 22 sekúnd aj s kamerovaním . Editováno: 24. Prosinec 2010, autor: Octaviak_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbike Vloženo 25. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Tu máš aj postup : za 22 sekúnd aj s kamerovaním . klobouk dolů, díky za instruktážní video :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Chystám se koupit jenom chromový kryt řadící páky, zajímá mě jak se to vymění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 xbike:nemáš zač 007:Počkaj,bude video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 dalšie video : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 dalšie video : Díky moc, pán je šikula. To je fakt tak jednoduchý, že se to dá udělat dvouma prstama? Nebylo to už předem nějak připravený? To jsou tvoje videa nebo si to někde našel na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Videa sú moje,v pohode to urobíš tak,ako je to na videu-bez žiadnej prípravy=stačia ti 2 prsty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Tak to je OK. Fakt moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octaviak_TDI Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Nemáš zač,ja to robím s radosťou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 (editace) Chci si vyměnit u své Octavie Scout 2.0 FSI řadící páku (hlavici). Ví někdo zda-li jsou hlavice záměné u vozu před/po faceliftu? Tuto mám: http://www.skoda-par...x?polozkaID=103 Tuto bych chtěl: http://www.skoda-par...x?polozkaID=294 Jsou průměry shodné? EDIT: Odpovím si sám, ano, jsou záměnné. Editováno: 30. Prosinec 2010, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy_awn Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Tu máš aj postup : za 22 sekúnd aj s kamerovaním . měl bych k videu jeden dotaz, je tam, vidět zámek zpátečky, ale neukazuje jak sundava ten plastovej kroužek, je na to nějaká speciální finta? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Na tomto Constucte žiadny plastový krúžok nie je,čo ma dosť hnevá(vidieť roztrapkanú látku radiacej páky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Když jsem si měnil řadičku, tak tam byl takový gumový kroužek, který jsem samozřejmě přetrhl. Ale v železářství jsem si koupit skoro stejné kulaté těsnění a krásně to drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 hosi myslite ze tato radiaca je cela kozena aj ten vrch(gulka) ze je kozeny alebo iba ten spodok? http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/nove-dily/radici-paka-octavia-ii-6-kvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy_awn Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 hosi myslite ze tato radiaca je cela kozena aj ten vrch(gulka) ze je kozeny alebo iba ten spodok? http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/nove-dily/radici-paka-octavia-ii-6-kvalt zkus kontaktovat místního člena Spirita např. na mail vrsteam@seznam.cz ten má spousty řadiček za slušný peníze. Odkaž se případně na mne. Co se týká konstrukta, mám pocit, že pod tím černým kroužkem je právě manžeta nacpaná, zkusím to opatrně rozebrat a případně nafotit, nebo nahrát krátké videjko. Nejde mi totiž do hlavy, jak by tam ta manžeta jinak držela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 snoopy diky za tip...co sa tyka tej paky tak som kontaktoval predajcu a vraj je to celokozene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 panove jak sundat ten krouzek co drzi manzetu ? nejde mi oddelit manzeta od hlavice :// je to zajisteny a nevim jak s tim kroutit aby to povolilo. radicku mam uz z auta vyndanou . jen to chci oddelit od sebe . jedna se o plast u hlavice. ne ten spodni co drzi u popelniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 presne toto zaujima aj mna...vycvakunt plastovy ramik je nic...ale ako dat dole manzetu od hlavice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.