viktorie.05 Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 mám o1 1,9 tdi 81 kw a někdy při startováni se mi stane,že když otočím klíčkem do polohy start,tak se nestane vubec nic. Při otočení do polohy 1 se všechno rozsvíti tak jak má,ale když to po zhasnutí žhavení otočím do polohy start,tak je jenom ticho,nic se nestane. Skouším to třeba 5 nebo 6 krát a potom to normálně nastartuje. Slyším někdy i takové divné chvilkové zapraskáni, jak když vám neco skratuje,které jde směrem od relátek. je tam nějaké rele na start,nebo je to spínaci skrínka? Poradí mi někdo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Relé 109? Startér ti cvakal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 rele 109 to není, mam ten samej problem a rle je vyměněný...starter necvaká, nic, je to hluchy, i kontrolky pohasnou jak to ma odběr...ted sem prišel na to, ze když to držim 5 vteřin, tak to naskočí, dřív i 2 hodiny to nechtělo naskočit...a to sem to zkoušel každou minutu.ted zatim dobry, i kdyby na podruhy nebo po tech 5 vteřinách to naskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.