Casy Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) Přestal z ničeho nic dobíjet alternátor na fabia 1,2 12V 47 KW,208 tis. najeto,je to 70ah, zajímá mě jestli ho můžu nahradit altíkem 90ah, jestli to nebude na škodu. Nejdříve jsem ho chtěl opravit, ale na něm může odejít cokoliv, ložiska, volnoběžka, diodový můstek, tak je lepší koupit nový. drážky myslíš na řemenici? V Etce jsou napsaný oba , jak 70ah , tak 90 ah, ale jsou rozděleny ne Fabia bez klimy anebo s klimou. Já mám bez klimy. Když jsem najel na internet , tak třeba u prodejců ten 70ah je použitzelný por fabii, seat octavii., takže je to asi univerzální. Editováno: 19. Prosinec 2010, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 mozes, ak ti sedia drazky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bichle Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Zdravím všechny rádce .. chtěl bych se zeptat touto metodou ... před časem mi přestal fungovat altík tak jsem ho nechal zrepasovat... vyměna uhlíku a ostatních kravin kolem toho ..stálo mě to 2tkč ... jen nejakou kotvu nevymenili to by prý stálo další 2tkč ... a od toho repase mi altík hučí na volnoběh celkem nepříjemný... nevíte co stím ?? nebo nemáte nekdo zdravej altík za pár korun na fabku 1,2 htp 47 kw ?? děkuji za rady a pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Asi podobne som dopadol po oprave alternatora. Pekne dobija ale taky pisklavy ma hlas ako piskanie turba. Od tej doby vyhodim altik miesto opravy. U nas idu take malo jazdene altiky 30-50€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bichle Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 to máme teda stejný problém pískavý zvuk... díky za reakci.. jen jestli není nejakej typ jak to opravit nebo jestli nema nekdo málo jetej altík za pár korun :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Hm mezi těmi kravinami byla i výměna ložisek? Předpokládám že tam nemáš volnoběžku na kladce? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bichle Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 jasně i výměna ložisek tam byla :-) uhlíky , ložiska vyšel repas na 2 tkč :-) to nevim jestli tam je :-O prosím o nějaký další nápad ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bichle Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 před repasem alternátor nepískal (nehučel) a po odjezdu z repasu hučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Možna to otvorim ked sa otepli a uvidim či tam najdem problem. Ale už som ich par repasoval a len tento jeden piska. Ale moc sa to finančne neoplati ten repas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bichle Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 no mě je taky záhadou proč to píská i servisákovi.. ja vím že se repas nevyplatí ale je to nejlepší a nejrychlejší a nejlevnější řešení hned když auto potřebuji... rada by se hodila co a jak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Píska protože ti nedali tvůj umyli a nastříkali jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bichle Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 toho jsem se bál...takže jim to nijak nedokážu že mi dali jinej.. tak to holt budu muset nechat hučet..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.