Přejít na obsah

bichle

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli bichle

  • Narozeniny 18.11.1988

Návštěvy profilu

552 zobrazení profilu

Oznámení bichle

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobry den. Mam fabku 1,2 tsi 66kw combi a nejde mi zadni ostrikovac. Moturek bezi, dava vodu. Kdyz sundam trysku na zadnim ostrikovaci voda jde az na sklo ale tece to kolem hadicky cerpadla, jako by byla hadicka nekde skripnuta a vracelo to vodu ktera se nevesla do hadicky. Nemate s tim nekdo prosim zkusenost? Nebo nejaky napad kde by to mohlo byt skripnuty? Dekuji
  2. toho jsem se bál...takže jim to nijak nedokážu že mi dali jinej.. tak to holt budu muset nechat hučet..:-(
  3. no mě je taky záhadou proč to píská i servisákovi.. ja vím že se repas nevyplatí ale je to nejlepší a nejrychlejší a nejlevnější řešení hned když auto potřebuji... rada by se hodila co a jak :-)
  4. před repasem alternátor nepískal (nehučel) a po odjezdu z repasu hučí
  5. jasně i výměna ložisek tam byla :-) uhlíky , ložiska vyšel repas na 2 tkč :-) to nevim jestli tam je :-O prosím o nějaký další nápad ? :-)
  6. to máme teda stejný problém pískavý zvuk... díky za reakci.. jen jestli není nejakej typ jak to opravit nebo jestli nema nekdo málo jetej altík za pár korun :-) ?
  7. Zdravím všechny rádce .. chtěl bych se zeptat touto metodou ... před časem mi přestal fungovat altík tak jsem ho nechal zrepasovat... vyměna uhlíku a ostatních kravin kolem toho ..stálo mě to 2tkč ... jen nejakou kotvu nevymenili to by prý stálo další 2tkč ... a od toho repase mi altík hučí na volnoběh celkem nepříjemný... nevíte co stím ?? nebo nemáte nekdo zdravej altík za pár korun na fabku 1,2 htp 47 kw ?? děkuji za rady a pomoc :-)
  8. no pomohlo servisák me vystrasil ze je to neco spatne
  9. Zdravím lidi chtěl bych se zeptat když nastartuju moji fabku rok 03 1,2 htp 47 kw a odsroubuju olejove vicko tak mi chcipne je to normalni ?? znamej kterej opravuje aute se stim nesetkal.. co stim kdyztak ..dekuji..
×
×
  • Vytvořit nový...