Celofan45 Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Zdarvim hoši... Mam problém... před 2 mesici mi odešlo auto... Porucha byla taková.. Nastartoval jsem a ve volnobehu to beželo..... Pak jsem se rozjel a auto chcíplo.... Dal jsem to do servisu a řekli že mi odešla RJ (prý to vypne při záteží......). Borec sehnal až 3 RJ a ani s jednou to auto neopravil... Tak prý tam bude neco jinýho....Ale nevedi co... Mam to tam už 2 mecice a auto pořád neni zravene... tak vás chci poprosit jestli by nekdo nevedel co s tím?? Nebo našel by se nekdo kdo by to byl schopný opravit?? Nebo měl nekdo stejný problém ???? Prosim poradte.... Předem děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Vytáčet bez zátěže jde? Zkontrolovali palivovou soustavu? Jestli čerpadlo dává dostatečný tlak paliva? Co diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 (editace) Zdravim... Tak včera jsem mluvil s chlápkem co mi to zpravuje.....a říkal že... Auto při volnoběhu a při otačkach nad 3000 to auto je bezproblemu, ale pokud to klesne pod 3000 otáček tak to auto nema tach.......proste nejede..... Přej v sobotu zkusi ješte neco z pedálem tak nevim.....Co myslíte? Diagnostika nic nepíše..... Editováno: 4. leden 2011, autor: Celofan45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.