Publikováno Prosinec 21, 201014 r Zdarvim hoši... Mam problém... před 2 mesici mi odešlo auto... Porucha byla taková.. Nastartoval jsem a ve volnobehu to beželo..... Pak jsem se rozjel a auto chcíplo.... Dal jsem to do servisu a řekli že mi odešla RJ (prý to vypne při záteží......). Borec sehnal až 3 RJ a ani s jednou to auto neopravil... Tak prý tam bude neco jinýho....Ale nevedi co... Mam to tam už 2 mecice a auto pořád neni zravene... tak vás chci poprosit jestli by nekdo nevedel co s tím?? Nebo našel by se nekdo kdo by to byl schopný opravit?? Nebo měl nekdo stejný problém ???? Prosim poradte.... Předem děkuji..
Prosinec 21, 201014 r Vytáčet bez zátěže jde? Zkontrolovali palivovou soustavu? Jestli čerpadlo dává dostatečný tlak paliva? Co diagnostika?
Leden 4, 201114 r Autor Zdravim... Tak včera jsem mluvil s chlápkem co mi to zpravuje.....a říkal že... Auto při volnoběhu a při otačkach nad 3000 to auto je bezproblemu, ale pokud to klesne pod 3000 otáček tak to auto nema tach.......proste nejede..... Přej v sobotu zkusi ješte neco z pedálem tak nevim.....Co myslíte? Diagnostika nic nepíše..... Upraveno Leden 4, 201114 r od Celofan45
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.