Publikováno Prosinec 22, 201014 r Zdravim, mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007. Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ? V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád. Upraveno Prosinec 22, 201014 r od TomášJiránek
Prosinec 22, 201014 r Proboha, co je to za stodolovej servis, že se potřebují ptát zákoše na příčinu svícení nějaký kontrolky? To si říkají automechanici? Boha Krista Máriju - tyhle lemply dostat do ruky, tak z nich budou lítat chlupy!!!!
Prosinec 22, 201014 r jestli se nepletu,tak ta kontrolka je na ruční brzdu-spínač pod pákou a zároven hladina brzdové kapaliny-plováček v nádobce.Třeba to jsou jenom klempíři,ale zase měnit celej štít,kterej je bloklej s rádiem a řídící jednotkou? Upraveno Prosinec 22, 201014 r od petrumr
Prosinec 22, 201014 r Autor Takhle mi to řekli že to vyndali azkoušeli v jiném autě a svítí to pořád. Upraveno Prosinec 22, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Prosinec 22, 201014 r A nemáš po tom pomuchlaným blatníku taky něco s brzdovýma trubičkama? Nebo po té jejich "superodborné" opravě? Jestli je ta kontrolka společná pro spínač ručky i pro kontrolu hladiny v nádržce, není tam té kapaliny náhodou málo? Kontrolovali i tohle? Teda tohle jsou odborníci, že bych jim nesvěřil ani vyklepat prohnutý zahradní kolečko...
Prosinec 22, 201014 r Autor Tím to asi nebude, celá přístrojovka byla v jiným autě a tam to taky svítilo, že by byl někde vadnej kontakt ? Upraveno Prosinec 22, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Prosinec 22, 201014 r Zdravim, mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007. Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ? V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád. Svietila ta kontrolka aj ked si niesol auto na opravu do toho super servisu??? Ktory blatnik opravovali??? lavy predny??
Prosinec 22, 201014 r Autor kontrolka nesvítila ...bouranej byl levý přední ....prý nejdřív svítili všechny kontrolky a nezhasli a že ted už svítí jen ručka Upraveno Prosinec 22, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Prosinec 22, 201014 r Supermachři megaodborníci. Vzali na to autogen a připálili hlavní kabelový svazek - od palubovky do motorovýho prostoru. Nebo ho poňochnili pajcrem/palicí, když hamrovali ten blaťák zpátky do tvaru... Pat a Mat hadr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.