brothas Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Ahoj, prochazel jsem fotky novych o2 octavii a u jedne L&K me zaujala sitka u spolujezdce. Viz foto. Koukal jsem do original prislusenstvi, ale nikde jsem nenasel. Tusite, kde by se dala sehnat? Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Mam to v Eleganci taky, da se to sehnat jako nahradni dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Objednej díl 1Z1 863 046B 4K1 – ivory, nebo 1Z1 863 046B 47H - onyx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 ...a nevíš, jak se to přidělává...nějaké šroubky či co. Jo a ještě by mě zajímala cena. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Drží to na jednom šroubku a potom se to jen vytáhne. Cena cca 550 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Jen pro uplnost - drzi to na 2 sroubech a ten druhy je schovany hluboko za popelnikem. Pak staci jen vysunout dopredu ( ve smeru jizdy) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) tyhle ty site vyrabi pro skodovku www.mikra uz nejake mam a jeste ted budu kupovat tu pravou sitku co je je v kufru Editováno: 3. leden 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 (editace) Perfektni. Diky. To jsem presne potreboval. V patek jedu na exkurzi. :-) Editováno: 7. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) prosim vas nevi nekdo kde sehnat tuto sitku ? na fotce je octavia Tour volal jsem do Mikra - a daval me rozmery toho ramecku - bud 25 x 45 coz je moc zase dlouhe a druhej ramecek je zase moc kratkej - 25 x 30 - do octavia tour je potreba neco kolem 25 x 35 cm - ale bohuzel to nedavaji k prodeji - jen pouze pro skodovku Editováno: 7. leden 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Tak síťka ke spolujezdci k nohám je úspěšně namontována. Koupil jsem ve Škodovce tento díl za asi 600 kč, montáž asi čtvrt hoďky a je to. Barva přesně odpovídá (mám před Face Ivory), marozdíl od RS nášlapu, který jsem koupil na netu, dušovali se, že je to přesně škodovácké Ivory, ale bohužel to je pro VW, který má béžový interiér trochu tmavší. Tu síťku mohu jen doporučit, za pár korun jsem si udělal docela velikou radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 prosim vas nevi nekdo kde sehnat tuto sitku ? na fotce je octavia Tour volal jsem do Mikra - a daval me rozmery toho ramecku - bud 25 x 45 coz je moc zase dlouhe a druhej ramecek je zase moc kratkej - 25 x 30 - do octavia tour je potreba neco kolem 25 x 35 cm - ale bohuzel to nedavaji k prodeji - jen pouze pro skodovku Koukal jsem do ETKY, samostatně se to koupit nedá, musíš koupit celé obložení za cca 1300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 A prosimte cislo v te ETCE pro ten postranni koberec se sitkou v Octavii Tour ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 tyhle ty site vyrabi pro skodovku www.mikra uz nejake mam a jeste ted budu kupovat tu pravou sitku co je je v kufru Tak dneska jsem navstivil firmu MIKRA. Veci, ktere dodavaji pro skodovku se bohuzel nedaji na miste koupit, ale daji se ozkouset. Ostatni univerzalni neni problem koupit. Doporucuji, kdyz vahate nad jakoukoliv sitkou a chcete vyzkouset pred objednanim ve skodovce, tak zde se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Dá se objednat ivory rs nášlap jako náhradní díl?? Cenovka?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Nedávno jsem se nechal zlákat reklamou jednoho internetového obchodu na tento díl: RS nášlap orgo Škoda odstín světle béžová. Ovšem, když mi to přišlo domů, tak jsem zjistil že je to díl do VW, který má béžovou trochu tmavší než je škodovácká Ivory. Takže mi to leží doma v garáži. Můžu ti to prodat za tři stovky, já za to dal pět set. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Tak hoď foto.. Superskoda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) Ahoj všem, jsem tady novej, už loni jsem koupil Octavii a nápady tady jsou fakt hodně inspirativní. Ta síťka k nohám spolujezdce je fajn, taky bych si jí tam dodělal. Poradí mi někdo, nějak to nechápu s tím druhým šroubem? Kde je schovanej a jak na něj?? Předem moc díky za radu. Editováno: 16. Duben 2012, autor: Vladass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinkon Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Sitka je soucasti bocniho panelu, meni se to cele. Druhy sroub je za popelnikem, ktery musis vyndat. Vycvaknes (smerem nahoru) ramecek kolem radici paky. Tam jsou dva srouby co drzi popelnik, ten vysunes ven a za nim uvidis druhy sroub ktery drzi ten panel. Panel vyndas vysunutim smerem dopredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Cinkon: Moc díky. Už to chápu, mění se celý panel, pak tomu rozumím. Objednám to a jdu na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Tak sice s půlročním zpožděním, ale přece. Síťka k nohám spolujezdce namontována. Výměna je opravdu snadná, postup už tady je popsán. Celý ten boční panel s onou síťkou jsem kupoval přímo u prodejce Škody. Je pro úplnost pro ty, co mají nižší výbavy. Nelekejte se, původní díl je plastový a nový se síťkou je neplastový a koberečkový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Jak je ta síťka ke spolujezdci velká? Vejde se do ní A4? Viděl jsem vzhledově stejnou (neoriginál) v A.T.U. za 250 Kč, ale velikost cca 20x10cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomekkk Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Objednej díl 1Z1 863 046B 4K1 – ivory, nebo 1Z1 863 046B 47H - onyx Nemůžete mi poraddit, sháním síťku na středovou konzoli a našel jsem njakou pod označením 3T08676892A0. Nevíte zda se jedná o stejné kusy? Viz odkaz http://www.obautodily.cz/odkladaci-sitka-active-gray-do-interieru-skoda-orig-seda-3446cz594/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 http://www.obautodily.cz/odkladaci-sitka-active-gray-do-interieru-skoda-orig-seda-3446cz103/ ano pasuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomekkk Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Dík za potvrzení, ještě řeším dilema, jestli koupit sítku v černém provedení nebo v šedém? Interiér Onyx, ale to bočnice tunelu je potažena takovým tmavým filcem, takže spíše bych vzal tu černou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.