Přejít na obsah

Fabia 1.4 16V 74 kW - ostřikovač zadního skla


Bricktop

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, mám jeden možná trochu hloupý dotaz - je u Fabie 1.4 16V 74 kW (r.v.2006) ostřikovač zadního skla? Auto mám cca půl roku a zdálo se mi, že mi ze začátku ostřikování zadního skla fungovalo, teď nejde. Díval jsem se, jestli něco není s tryskou, a žádnou jsem nenašel. Buď jsem měl předtím vlčí mlhu a ostřikování nikdy nešlo, nebo jsem pro změnu slepý teď a trysku nemůžu najít... :-) Díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, Já jsem jezdil rok bez ostřikovače, chlapi v servisu mě řekli, že by museli rozdělat pulku auta a zjisti kde to nejde. Když jsem zkoušel stříkat, tak bylo slyšet že motorek valí ale na sklo se nic nedostalo a po chvili mě z podběhu vytekla kapalina. Tak jsem to nechal byt a zatím jsem to nějak neřešil, před tydnem jsem se naštval, sundal jsem podběh a hadičku z motorku,tím jsem zjistil že motorek funguje, u stěraču jsem vytahl trysku a foukl jsem do hadičky a kapalina mě vylítla u motorku,tak tím jsem zjistil že motorek,hadička je ok,takže zbyvala jen tryska, takže jsem ji pričistil a pořad nic,tak jsem vzal pidi vrtaček,provrtal jsem to(bylo to ucpany) a složil jsem to,a stříkám vesele dál. V servisu bych za to dal prachy a takhle jsem si to udělal doma, a sam, a zadarmo. Mějte se a at se kola pořad otáčí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...