Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, mám jeden možná trochu hloupý dotaz - je u Fabie 1.4 16V 74 kW (r.v.2006) ostřikovač zadního skla? Auto mám cca půl roku a zdálo se mi, že mi ze začátku ostřikování zadního skla fungovalo, teď nejde. Díval jsem se, jestli něco není s tryskou, a žádnou jsem nenašel. Buď jsem měl předtím vlčí mlhu a ostřikování nikdy nešlo, nebo jsem pro změnu slepý teď a trysku nemůžu najít... :-) Díky za info.

Tryska je přímo na stěrači a pokud ti nejde ostřikovač, tak možná bude rozpojená hadička někde ve spoji, koukni do motorovýho prostoru kudy vede, kdysi jsem to taky musel nově napojit

Combi ma v hornom rohu hatch ma v klbe stieraca. Spustis ho posunutim lavej packy o dve polohy od seba.

Upraveno od cartmanko

• Autor

Aha, takže tryska tam je :-) Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být pojistkou, ale je tam asi jenom jedna společná pro přední i zadní ostřikovače, že?

Casto vypadava hadicka v motorovom priestore pod riadiacou jednotkou pri prechode do interieru. Pozri tam.

Tak úplně přesně ta tryska je na levé straně třetího brzdového světla. ;) A nemáš to zamrzlé? Vrčí ti motorek ostřikovače když ho zapneš? Cartmanko,ostřikovač se souští pravou páčkou. lol

Zdravím, Já jsem jezdil rok bez ostřikovače, chlapi v servisu mě řekli, že by museli rozdělat pulku auta a zjisti kde to nejde. Když jsem zkoušel stříkat, tak bylo slyšet že motorek valí ale na sklo se nic nedostalo a po chvili mě z podběhu vytekla kapalina. Tak jsem to nechal byt a zatím jsem to nějak neřešil, před tydnem jsem se naštval, sundal jsem podběh a hadičku z motorku,tím jsem zjistil že motorek funguje, u stěraču jsem vytahl trysku a foukl jsem do hadičky a kapalina mě vylítla u motorku,tak tím jsem zjistil že motorek,hadička je ok,takže zbyvala jen tryska, takže jsem ji pričistil a pořad nic,tak jsem vzal pidi vrtaček,provrtal jsem to(bylo to ucpany) a složil jsem to,a stříkám vesele dál. V servisu bych za to dal prachy a takhle jsem si to udělal doma, a sam, a zadarmo. Mějte se a at se kola pořad otáčí ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.