nismo8 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Zdravím všechny.Dneska ráno jsem zjistil,že když nastartuji studený motor a parkrat jej na volnobeh proslapnu jemne,tak třeba po pátém sešlápnutí vystřelí obrovskou ránu jako z pušky.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 a motor máš jaký ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Mě by spíš zajimalo jakej duvod k prošlapávaní plynu u stud.motoru máš. Pravděpodobně se tam nashromaždí nespalené palivo a pak se vznití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 viděl bych to jako Vlasta .... a pokud to prošlapává kvůli tomu, že mu nedrží otáčky (to je jediné rozumné vysvětlení, co mě napadá), tak ať opraví co je špatné... nevím jak vy, ale já za studena motor nechám cca 5-10 sec. běžet na volnoběh a pak teprve jedu s tím, že dokud se trochu neohřeje tak ho nevytáčím na více než 2200 ot.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nismo8 Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 No je to 1.6 75kw.Nikdy bych netočil studeného miláčka,ale v tu chvíli to bylo nutné kvůli tomu že sem něco předváděl známému.Každopádně díky za odpovědi a asi to opravdu bylo to nespálené palivo.trochu sem se vylekal,pač to znělo jako 9mm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Ale i tak si myslím, že toto by motor nikdy udělat neměl. Ještě jsem o tom nikdy neslyšel a nedá se říct, že by benzínových Oktávek a Golfů kolem ně bylo málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.