Junek Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Mám dotaz,chci prodat oktavku 1.8 20V rok 1998,jak je to se zaplacením eko daně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 eko daň platí kupující při přepisu vozidla na své jméno na dopravce, já platil 3000 Kč u 1,6 55kW 1997 rok. tady to bude myslím stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Pokud již bylo vozidlo přeregistrováno v době kdy byla ekodaň zavedena tak už ji neplatíš a platíš jen cenu přepisu.( jinak to platí kupující a ne ten kdo prodává) A podívej se do velkýho TP jaký Euro to plní a najdi si ceník kolik se platí za jednotlivý kategorie Eura. Jinak Euro 0- 10000Kč Euro 1 - 5000Kč Euro 2 -3000Kč Euro 3,4,5 bez poplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 acek - jen pro upřesnění - eko daň se platí přece u každého přepisu ne ? Když co týden bude mít auto nový majitel, tak bude platit pokaždé při přepisu kupující 3000 Kč např. ? Nebo když už jsem zaplatil EKO daň jednou já, tak při prodeji Octy kupující už EKO daň platit nebude ? Díky za upřesnění teď jsi mě dokonale zmátl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Na tyhle neeko auta se to zaplatí pouze jednou a pak se platí pouze jen přepis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 a jo, už jsem to i "vygůglil" díky za info, zase jsem o něco chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Kvůli 3 tisícům to asi nemá cenu, ale přepisovat auto s euro 0, tak na to se vyplatí přizvat nějakého invalidního důchodce, za kterého daň i přepis hradí stát. Táákže když bude někdo v nouzi, nechť píše SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubNavratil Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 ohledně postupu při přepisu auta a všech nezbytných povinností kupujíciho a prodávajíciho jsem našel článek http://clanky.expresnipojisteni.cz/prevod-auta-na-noveho-majitele/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.