cajda. Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 zdravím kolegové superbáci , možná se to zde již probíralo ale jsem tu nový, tak nevim kde to hledat mám ve svém superbu origoš autorádio Rhapsody po hodině se mi vypne at stojím nebo jedu uběhne hodina a rádio zhasne musím ho znovu zapnout a hodinu zase šlape v čem by mohl být zádrhel, a ještě jedna taková zajímavost při zaplém rádiu a vytažení klíčku ze spínačky rádio stále hraje a nerozsvítí se mi interiérové osvětlení, to se rozsvítí až když rádio vypnu manuálně předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Podle mě nebude problém v rádiu.Otázka-je tam to rádio z výroby nebo jsi ho tam dodával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 28. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 takhle jsem superba už koupil stimhle rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 (editace) Po hodině se vypne. Naprosto normální záležitost. Měl jsem to také. Problém není v rádiu, to je naprosto v pořádku, problém je se zapojením. Rádio ve tvém superbu totiž není plně podporováno a je zapojeno způsobem, aby jen fungovalo, (nefunguje automatické zvyšování a snižování hlasitosti dle rychlosti a také nejde štelovat podsvícení společně s budíkama) ale rádio si myslí, žes ho nechal zapnuté po vypnutí auta, tak se po hodině vypne samo. Problém je v tom, že nemá údaje z řídící jednotky, tvoje auto nemá ten správný konektor. Jde to udělat, ale je to kapánek komplikované. Jinak to osvětlení je taky normální, jakmile vypneš rádio, rozsvítí se. A ještě něco, když necháš hrát rádio v autě a vystoupíš ven a chceš zamknout dálkou centrál, nejde to To je vychytávka co??? Tohle se hodí, alespon nezapomeneš zapnuté rádio. Hele, nekoupil jsi mého supa??? Já ho totiž prodával ....to by byla náhodička co....alespoň bych ti o tom autě mohl všechno říct. Editováno: 29. Prosinec 2010, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Vypadá to že jó. Má ho vyfocenýho v sekci můj superb. Dobrá náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 NOJO, je to tak!!!!!! Bylo to moje zlatý autíčko !!!! Ještě je na mejch SPZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 30. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 díky za rady ohledně rádia, clinte kupoval jsem ho na kladně tak pokud jsi ho tam nechával a jsi ze nového strašecí rád se s tebou někde sejdu a pokecnem o autě..... jinak spz mi zůstaly jelikož je to v kraji, půvofdní majitel byl z kamenných žehrovic je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Jo, jsme domluveni. Původní majitel byl ze Žehrovic, dělá servisáka v aut. servisu Škoda na Kladně. Tohle auto zná tedy dokonale, jezdil jsem k němu potom také na servis, takže není problém, abys v tom pokračoval. Budeš spokojen. SPZ, tyhle protekční čísla vybíral on... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Tak jsem dnes vyřešil problém s vypínáním po hodině stačilo dopojit CAN-BUSy a je to vše ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Odkud jsi je vytáhl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Odkud jsi je vytáhl? tomu bys nevěřil banalita se divim že v Aunice na to nepřišli odborníci víš jak je tam konektor přípravy pro taxamer tak zněj stačilo připojit CAN-L a CAN-H a vše funguje tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PISOO Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Zdravim. Mam problem zo svojim rhapshodym. Moj technik mal dlho odpojenu bateriu a radio pise SAFE po chvili 1000. Kod samozrejme nemam. Preto sa obraciam na Vas, kto ho ma. Nemohlo by mi niekto poslat svoj kod? ....Dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Zdar, zajeď do škodovky. Pokud je radio původní, dají Ti ho na základě VIN. Někde platit chtějí, někde ne (známá věc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.