Přejít na obsah

problém s autorádiem RHAPSODY


cajda.

Doporučené příspěvky

zdravím kolegové superbáci ,

možná se to zde již probíralo ale jsem tu nový, tak nevim kde to hledat mám ve svém superbu origoš autorádio Rhapsody po hodině se mi vypne at stojím nebo jedu uběhne hodina a rádio zhasne musím ho znovu zapnout a hodinu zase šlape v čem by mohl být zádrhel, a ještě jedna taková zajímavost při zaplém rádiu a vytažení klíčku ze spínačky rádio stále hraje a nerozsvítí se mi interiérové osvětlení, to se rozsvítí až když rádio vypnu manuálně předem díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po hodině se vypne. Naprosto normální záležitost. Měl jsem to také. Problém není v rádiu, to je naprosto v pořádku, problém je se zapojením. Rádio ve tvém superbu totiž není plně podporováno a je zapojeno způsobem, aby jen fungovalo, (nefunguje automatické zvyšování a snižování hlasitosti dle rychlosti a také nejde štelovat podsvícení společně s budíkama) ale rádio si myslí, žes ho nechal zapnuté po vypnutí auta, tak se po hodině vypne samo. Problém je v tom, že nemá údaje z řídící jednotky, tvoje auto nemá ten správný konektor. Jde to udělat, ale je to kapánek komplikované. Jinak to osvětlení je taky normální, jakmile vypneš rádio, rozsvítí se.

A ještě něco, když necháš hrát rádio v autě a vystoupíš ven a chceš zamknout dálkou centrál, nejde to :D To je vychytávka co??? Tohle se hodí, alespon nezapomeneš zapnuté rádio.

Hele, nekoupil jsi mého supa??? :D Já ho totiž prodával :D....to by byla náhodička co....alespoň bych ti o tom autě mohl všechno říct.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za rady ohledně rádia, clinte kupoval jsem ho na kladně tak pokud jsi ho tam nechával a jsi ze nového strašecí rád se s tebou někde sejdu a pokecnem o autě..... jinak spz mi zůstaly jelikož je to v kraji, půvofdní majitel byl z kamenných žehrovic je to tak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jsme domluveni. Původní majitel byl ze Žehrovic, dělá servisáka v aut. servisu Škoda na Kladně. Tohle auto zná tedy dokonale, jezdil jsem k němu potom také na servis, takže není problém, abys v tom pokračoval. Budeš spokojen.

SPZ, tyhle protekční čísla vybíral on...:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...