CZE Vloženo 30. Prosinec 2010 Vloženo 30. Prosinec 2010 Mam Octavii Combi 1,9 TDi (66 kW), rok vyroby 2001. Je mozne do ni tankovat levnejsi EKO naftu ? Ma nekdo nejake zkusenosti ? Citovat
Jakubo Vloženo 1. Červen 2011 Vloženo 1. Červen 2011 EKO nafta obsahuje 30% řepkového oleje a 70% nafty. Je to na tobě. Já to tam neleju Citovat
acek Vloženo 1. Červen 2011 Vloženo 1. Červen 2011 Ale leješ ani otom nevíš. Jinak jezdil jsem i na čistou bionaftu celou sezonu s OII 2.0 TDI 103kw a Audi A4 3.0TDI CR s použitím aditiva VIF a nezaznamenal jsem jedinej problém že by to nejelo.Akorát to trochu smrdělo jak když frituješ řízky ale jinak bez problémů. Jo když nic jinýho není i BIO šmakuje.A tý eko bych se nebál. je tam hodně velkej poměr nafty oproti biosložce.A pokud použiješ tohle tak tomu neublížíš. http://www.motomoto.cz/cz/e-shop/181226/c12710-prisady-do-poliv-a-oleju/prolong-diesel-plus.html Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.