Andynko Vloženo 1. leden 2011 Vloženo 1. leden 2011 Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa niekto stretol s problémom pri štartovaní za studena, resp. iba mínusových teplotách, ak celú noc stojí auto vonku a ráno štartujem tak sa mi stáva, ako keby išlo iba na tri valce, celé sa trasie, ako by išiel motor skapať, po pridaní plynu na približne 2000 otáčok prestane, ide ako má. Ak je motor zohriaty tak sa mi to ešte nestalo. auto má nabehané 1100km a robý to posledný tyzden. Ďakujem za odpovede. Citovat
Luďa Vloženo 1. leden 2011 Vloženo 1. leden 2011 Asi to bude tím, že při studeným startu ti JDE na 3 válce. Citovat
Maverick Vloženo 1. leden 2011 Vloženo 1. leden 2011 Nemusi to byt tim, ze jde na 3 valce. Pokud vim, je tu vice lidi, co resi nepravidelny beh 1.2 TSi po studenem startu na hranici cca 600 ot./min. pri aktualnich teplotach. Zaroven tu nekdo postoval informaci, ze ted v lednu ma byt k dispozici novy soft do ridici jednotky pro tento motor, ktery to ma resit. Zeptej se na to v nejakem dobrem autorizovanem servise. Citovat
Andynko Vloženo 4. Únor 2011 Autor Vloženo 4. Únor 2011 (editace) Takže, týzden po tom ako som napísal tento príspevok mi jeden z DS roztrepal auto, tak som ho mal mesiac v servise a keď som si išiel po, tak som sa pýtal na tento problém, povedali že také riešili, je na to novšia verzia softwaru na riadiacu jednotku, tak update verzie sú na obr. zatial ok. Editováno: 4. Únor 2011, autor: Andynko Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.