Přejít na obsah

O1 1.9tdi 66kw 4x4 - zkušenosti

matesobart

Doporučené příspěvky

Zdravim mam 4*4teprve dva roky najeto 20 000 jinak stav tachometru je210000.Měl sem běžne problemy na udržbu akorat podvozek me vadi neni to ono ta zadni naprava je horši po celkove opravě je to lepši až na tu cenu 5000 ale ta spotreba nafty je super na 4*4.Pokud neni potreba jezdit do moc velkeho terenu je to dobra nahrada terenaku .

Editováno: , autor: Wojnar
Odstraněná zbytečná citace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Ahoj,

hlavně si zkontroluj podvozek - zadní nápravu, stav kardanových gumových spojek, jestli jsou ok a taky jestli měnili olej v Haldexu. Já sem koupil a nezkontroloval a zadní gum. spojka je našrot. Nová stojí 5000 a víc, mno, větší investici to po mě chce ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj tak já jí mám rok a zatim dobrý, vždycky mě dovezla kam měla. Ted trochu ty horší věci, měnil jsem přední silembloky tlumičů a ložiska axiální horní na tlumiči, furt mi něco bouchá na přední nápravě (nemůžu na to přijít), dál budíky padaj(ale to maj všechny octávky) a jinak jsem měl chycený (povrchová koroze) prahy. To je snad všechno

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...