Wittmann Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Podle mě tuhle diskusi poněkud komplikuje fakt, že "kodovací aktivity" tazatele směřovali k jedničkové Fabii, nikoliv k Superbu a jaksi hnutím osudu se to začalo řešit zde a ne v sekci Fabia. Takže abychom ho nemátli či kohokoliv jiného, kdo to bude číst: 1) Na Fabii I úplně stačí obyč. KKL (ano čínský, protože i ten čeký je kopírka), který sežene i pod stovku, vše se s ním nakóduje, HEX kabel neposkytne žádné výhody navíc. Naopak obyč. KKL kabel na sériovém rozhraní zvládne přímý přepis adres v komfortce či dveřních jednotkách. A pokud bude hodně odvážný, může se pustit do budíků (na tohle je ale potřeba systém s čistým DOS) 2) Využití KKl kabelu na Superbu je omezené a HEX je jasně lepší volba - to doufám nikdo nezpochybňuje. Zde jen doplňuji svůj názor (aby mě zas někdo nenařkl z dealování čínského zboží), že i když je HEX možné koupit za cca pětikilo, tak pro toho, kdo chce mít 100% funkční kabel a ne celé dopoledne strávit dumáním, proč najednou nelze zapsat nový kód do ŘJ motoru, je lepší pořídit originál. I když stojí 20násobek, tak se to v ceně auta ztratí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 souhlasím chlape. No a na závěr bych jen podotkl, že se dá originál sehnat přes nějakého člena dieselpowerfora za 6500 se softem, což je už uplně za pusu. jen se mi nepodařilo dopátrat, jaký má nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Díky za rady, do superba se zatím hrabat nechci Proto jsem si nechal fabii abych se to na ní naučil Asi popřemýšlím o tom HEX kdybych pak chtěl něco dělat na superbu a nebo kdybych měl pak jiný auto tak ať nemám doma zbytečně dva kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Podle mě tuhle diskusi poněkud komplikuje fakt, že "kodovací aktivity" tazatele směřovali k jedničkové Fabii, nikoliv k Superbu a jaksi hnutím osudu se to začalo řešit zde a ne v sekci Fabia. Takže abychom ho nemátli či kohokoliv jiného, kdo to bude číst: To je tak, když se věci řeší jinde, než mají - pak vznikají zbytečné dohady. Nikdo s Fabií to tady nebude hledat, zatímco majitelům Superbů to bude celkem k ničemu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 jasně, byla to chyba. Nadruhou stranu majitelé superbů pronikli i do tajů nižších tříd, které jinak znají jen ze zpětných zrcátek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 náhodou vim minimálně o dvou členech co mají felinu jako druhé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Já vím že jsem sem neměl psát o fábii původně jsem tady hledal něco okolo superbu ale když už jsem tady viděl to téma tak jsem si říkal že by mi mohli poradit i tady- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Když už probíráte ty kabely, má někdo dobrý typ na prodejce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Kluci mam dotaz. Koupil jsem HEX-CAN kabel je to neorigo. Byl jsem upozornen, ze nesmim byt pripojen k internetu jinak se znici. Chci se zeptat kdyz kabel nebude pripojen k pc mohu normalne zapnout wifi a byt na internetu ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Koupil jsi ilegální software s pravděpodobně čínskou kopií hexového kabelu. Originální a jediný kabel HEX vyrábí pouze firma Ross-tech (u nás distribuuje např. Cardiag a Motordiag) a u nás stojí v základu cca 8000Kč. Ta naopak chce připojení pro případné updaty (které bývají i navíc placené). Jde spíš o to, že když budeš ilegální software využívat při současném připojení k internetu, tak Tě lépe dohledá policie. Ty ji samozřejmě řekneš, kde jsi koupil a oni lépe dohledají prodejce. Současně Ti zabaví hardware na dobu nezbytně nutnou, soft se bude muset odinstalovat a kabel zabaví. Pokud chceš ilegální software s plagiátem kabelu nadále využívat, skutečně současně nebuď připojený na internet. Jinak nezkoušej u HEX kabelu jakýkoli jiný soft, můžeš kabel zničit, ev. si můžeš zničit i jedntoku v autě. Čili ilegální kopii kabelu používej pouze s ilegálním dodaným softwarem - pan prodejce to má jistě odzkoušeno. I tak jsou na místě obavy a to oprávněné V opačném případě zboží vrať prodejci s tím, že jsi koupil padělek a ať Ti vrátí peníze, popř.navštívit policii Editováno: 20. Červen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Takze kdyz kabel nebude pripojen a sw nebude zapnute tak internet mohu pustit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 jasně, stejně na to jednou zapomeneš, případně aktualizuješ soft a kabel zdechne - tak proč to složitě řešit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Já jsem se tohoto obával a taky když jsem již měl kabel a nainstalováno v pc, tak jsem na to zapomněl a nastartoval VCDS i s internetem. Byl jsem překvapen, že se nic nestalo a poté jsem zjistil, že nemám přístup na Ross-tech stránky a nemůže se mi nic zaktualizovat. Musel to nějak zabezpečit ten klon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Ne, že nemůže, ale nesmí se nic pokoušet aktualizovat Už můžou mít Tvojí IP adresu a taky se může stát, že Ti zazvoní doma kriminálka Editováno: 22. Červen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.