Laras Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ahoj, mam problem, rozdelaval jsem elektriku v odkladaci skrince pred spolujezcem. rozpojil jsem jenom svorky a nejake svorky vedle nohou ridice ( kvuli instalaci alarmu). pri kompletnim zapojeni jsem zjistil ze : pri otoceni klicku se rozsiviti na pristrojove desce airbag a po chvili zhasne a hned v zapetí se rozvítí a svítí porad. ale na stredovém panulu kontrolka. ta se rozsviti jen pri otoceni klicku a potom zhasne. VAG nemam abych zjistil vic. Neporadi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Máš zapojenej airbag spolujezdce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jo mam. kdybych ho mel vyplej tak me sviti na stredovem panelu airbag OFF. uz to tady resil uzivatel Hampli ale nenapsal cim to bylo. mam domluvenej WAG tak snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jo mam. kdybych ho mel vyplej tak me sviti na stredovem panelu airbag OFF.uz to tady resil uzivatel Hampli ale nenapsal cim to bylo. mam domluvenej WAG tak snad to klapne U airbagu bude načtená chyba. Pokud máš všechny bagy správně zapojeny tak zpravidla stačí VAGem vymazat chybu a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 j melo by bejt. dnes jdu na VAG tak dam potom vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 ok tak je vyreseno. smazala se chyba a je to diky patří Olafovi z Oslavan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) ... mám podobný problém .... vše bylo O.K. i po jarní akci od Škody .... minulý týden jsem jel do práce, vše bylo v pořádku. Po rachotě jedu domů, nastartuju, kontrolka airbagů zhasne, vzápětí se rozsvítí, hodí to hlášku na displeji, zvukový signál, kontrolka stále svítí ...... ještě jsem s tím nikde nebyl , takže mě čeká opět martýrium a kakání penízek !!!!! Editováno: 5. Květen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) ok tak je vyreseno. smazala se chyba a je to diky patří Olafovi z Oslavan ... dobře chyba se smazala a už se neobjevuje, kde byla příčina ? Editováno: 5. Květen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ....promin, jsem rozdelaval kastlik u spolujezce a pri nejakých pokusech jsem ho nemel pripojenej ( airbag ) a otocil jsem klickem. Nasledne po slozeni zustala svitit jen kontrolka na palubni desce ( airbag ). Jednotka airbagu si asi myslela ze jsem dal novej nebo se snim neco stalo tak chtelo Vagem smazat. (můj názor). Pri te prilezitosti mi zkontroloval vse a mam to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ... dobře chyba se smazala a už se neobjevuje, kde byla příčina ? Stačí ti špatný kontakt ve svorce kabelů a je to.nastartuješ a už je tam chyba.Musíš prostě na vag.Není to jen u airbagů ale u více věcí.Třeba přední světla,pokod máš xenon,vyndáš,rospojíš a pokud vagem nenastavíš víšku,stále skáče závada světel.Je to prostě chytrý auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 O.K. díky budu tam muset zajet, bude to asi nějaká ptákovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 O.K. díky budu tam muset zajet, bude to asi nějaká ptákovina. Pokud jsi z Prahy,mohu pomoci.Načíst,vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Pokud jsi z Prahy,mohu pomoci.Načíst,vymazat. Děkuji za nabídku pomoci, jsem cca 90 km od Prahy, ale již jsem se objednal do Škoda servisu, pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Ahoj, Tak mě se před rokem taky rozsvítil. Byl sem v orig servisu škoda a VAG ukázal tohle. 1J0909603 A AIRBAG VW3 Kodovaní 00065 Zjištěná chyba 00589 032 Text: spoustec 1 airbagu (spolujezdec) n131 Hodnota odporu prilis velka. Kdyz se na vypis z VAGU podivate napada vas neco? SRY omylem sem dal do superbu a melo jit do octaviaI Editováno: 9. Květen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) Tak jsem to včera strčil do servisu Škoda, předběžná cena při přijetí 5.000,- Kč .... to jsem šel do kolen ! Když jsem si pro to odpoledne přišel, tak mi bylo sděleno, že to napíchli a házelo to sporadickou chybu. Tuto vymazali, chyba se již neobjevila, tak to bylo grátis. Pokud se to však objeví, tak mám přijet a začalo by se údajně "levnější" výměnou svorkovnice airbagu spolujezdce. Zatím to dnes drželo !!! Pokud se to neobjeví, tak jedině dobře, ale kde byla příčina ? Tady je výpis z diagnostiky. Editováno: 15. Květen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to Seben: .... vypadá to, že je to stejná závada ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 mam problem z niceho nic mi vyskocil airbag na palubovce. zajel jsem na VAG a zjisteni : 00654 - roznetka napinacu pasu ( strana ridice)( N153) 32-00- hodnota odporu prilis velka nejde smazat tak na doporuceni jsem rozdelal navijec pasu a zjistil jsem ze tam zadna elektrika nevede. vytahl jsem cely mechanismus navijeni a nikde nic.... poradi nekdo? do elektriky jsem nehrabal a vyskocilo to prez noc stani venku. jeste ve VISU je čislo chyby: 654 aktivacni clen napinani bezp. pasu - strana ridice ( N153) zkrat na plus/kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tak problem vyresen.... po prohlidnuti dilenske prirucky jsem zjistil ze to je ten zadni timto diky me přítulkyni a Vašovi ktery to tipnul na špatný kontakt na svorce.... prostriknuti kontaktů a smazani chyby pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Mě se závada rovněž již neobjevila, musím to zaklepat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Vše je jinak, málo jsem to zaklepal, dnes jsem ráno nastartoval a o5 mi začal airbag svítit ! Editováno: 3. Červenec 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 mrkni na VAG a dej vedet co tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 VAG nemám, musel bych do servisu, ale předpokládám, že to bude stejné jako před tím, mrkni na můj předešlý příspěvek z května, kde jsem dával i scan výpisu ze servisu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 cau Da se zjistit diagnostikou kdy ta chyba nastala??? čas datum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 myslim ze ne, ale kdyz to napichnes tak ti to napise kde je problem.... rek bych ze bude mit spatnej kontakt u odpalovaci patrony na zadnich sedackach u pasu za ridicem :-D , ja jsem to tak mel.... prostriknout a hotovo . Jedine VAG jinak nic nezjistis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 No prej je to chyba je nekde na nejaky svorkovni na sedacce spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.