TiGeRZ Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdarec. isiel som na ocovom juniore a spojka mu isla zatlacit strasne lahko a ked som sadol do snowflake tak mne ide kua tazsie ....nastavuje sa tam nieco ? alebo nemam to riesit ? (nejde zas tak tazko ze by som musel pomahat aj z druhou nohou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 A spojku máš na snowflake seriovou nebo nějakou závodní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Spojka je hydraulická, seřizuje se aftomatiko. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Me jde lehko Ale neresil bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Co je lahko a co je tazsie? Nehlede na to, ze nevime, co je v tech autech za motory? Jsou stejny? Pokud jsou rozdilny spojky, co resis? Kolik ma na spojce najeto on a kolik ty? Pokud nemas se spojkou problem, tak to pust z hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 18. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 oco(junior) 93tkm 1.0i ja 78tkm 1.2HTP40kW .....ok neriesim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hayes11 Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 inak ked sme pri spokjach sa opytam kolko ma taka spojka zivotnost.Mam na mysli lamely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 TIGeRZ: Projeď se někdy v BMW, ať víš co to je spojka s tuhým krokem. Já jsem si naopak ve fábii musel zvykat na tak lehce jdoucí spojku, že když na ní šlápnu, tak to skoro necítím. Jde sice jenom o zvyk, ale pedály které trošku kladou odpor jsou mi sympatičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 1.0 Mpi ma spojku stejnou jako 1.4 Mpi a kdyz spojku z 1.4 Mpi porovnam se spojkou v HTP, tak je to nebe a dudy. Spojka z MPi je tezsi. Me tezsi pedal take vic vyhovuje, ale jizda se spojkou v HTP rozhodne neprijemna neni, naopak. A ten pedal jde opravdu mnohem lehceji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Martinoslav: Nemam co dodat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 1.0 Mpi ma spojku stejnou jako 1.4 Mpi a kdyz spojku z 1.4 Mpi porovnam se spojkou v HTP, tak je to nebe a dudy. Spojka z MPi je tezsi. Me tezsi pedal take vic vyhovuje, ale jizda se spojkou v HTP rozhodne neprijemna neni, naopak. A ten pedal jde opravdu mnohem lehceji. Snad nejlehčeji jdoucí pedál jsem zažil v Hondě Accord 2.0 a v Suzuki Vitara 2.7 Něco tak měkkého jsem ještě neviděl, a bylo mi to docela nepříjemné Taky jsem pro tužší pedál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.