atomic Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Ahoj, mám problém, v servisu diagnostikován jako, posilovač brzd. Oprava ve škodovce by byla 9-10tis. Myslíte prvně si všichni mysleli, že je v háji vývěva, ale potom testováním zjistili, že je to posilovač. našel jsem jeden produkt za velice zvláštní cenu tady: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/hydraulika/5032-posilovac-brzd-superb-2000-2008.html myslíte si, že by to bylo tak jednoduché a levné nechat vyměnit pouze toto??? Nevím a tak se ptám a doufám, že se dozvím... :-) Díky za chytrosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 8. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2011 To tomu nikdo nerozumíte? :-) :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Tak ono záleží co zjistili, jestli je poškozeny hlavní brzdový válec nebo posilovač z odkazu. Pokud posilovač, tak ho kup, vyměň a hotovo. V tom odkazu je to, ale bez hlavního brzdového válce, tak pozor na to ! Ta udávaná cena ze škodovky by odpovídala celému kompletu(posilovač+h.brzdový válec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxa421 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Ahoj, mám takový problém že, když za jízdy přibržduji, poprvé sešlápnu brzdový pedál auto brzdí pěkně, ale když po třech vteřinách sešlápnu podruhé pedál už jde o hodně hůř a když po 2-3 vteřinách brzdím po třetí, tak brzdový pedál je úplně tvrdý a nedá se brzdit. Máte někdo s tímto zkušenosti, můžete mi někdo poradit, může to být vývěva? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Kdysi jsem něco obdobného řešil sice na jiném voze, ale byla to v posilovači nějaká gumička, která propouštěla, resp. nefungovala tak, jak měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Mám ten samý problém s postupným tvrdnutím pedalu při vícero brždění za sebou. Už jste to někdo řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxa421 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Ano, už to má vyřešený , odcházely mi podtlakové hadičky stářím, když praskla, vyměnil jsem ji a praskla už další, tak jsem je všechny vyměnil a byl klid, jsou tam velké tlaky a jedna hadička vede z turba. Za měsíc jsem měl ten stejný problém a musel jsem vyměnit kolínko mezi posilovačem a vývěvou, byla tam malinká prasklina, neslo to skoro vidět, od té doby mám klid. Hadičky stály asi 300,- Kč a to kolínko originál asi 650,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ahoj, včera jsem prochazel e-shopy s autodily a našel jsem na www.autorykl.cz podtlakové hadičky dva typy, určené pro superba v metraži. jen ta cena mi přijde drsná. Nevíte nahodou kolik je potřeba cca m na kompletní výměnu? Kdybych to chtel pro pořádek vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Mám ten samý problém s postupným tvrdnutím pedalu při vícero brždění za sebou. Už jste to někdo řešil? nazdar, mam rovnaky problem s brzdenim. vyriesil si to uz? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.