AlesK Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Co všechno jsi musel dodělat k tý manuální klimě, abys měl climatic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hokejka10 Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Co všechno jsi musel dodělat k tý manuální klimě, abys měl climatic? Diely na ktore som sa pytal su spravne aj postup montaze je spravny. Potrebne diely Panel ovladania: 3T0 820 047 H Cidla 1K0-907-543E , 3D0-907-543A Kable + koncovky po 2x: 1J0-971-972 , 000-979-131e , 000-979-009E Zapojenie cidiel: 16 pinova koncovka na pin 8 by malo ist nazvem to ukostrenie a na pin 4 druhy kablik. 18 pinova koncovka na pin 18 by malo ist ukostrenie a na pin 3 druhy kablik. Klima a topeni OII climatic.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 No tak v tom nemám moc jasno, dle kódu ze štítku mám mít : Automatická klimatizace - Climatic a podle toho jak funguje se tedy nastavuje ručně teplota na kterou buď chladí nebo topí? Jak je tomu u vás ? U levého ovládacího kolečka jsou napsány hodnoty : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Nastuduj manuál a příspěvky na předchozí straně - co na tom chceš vyzkoumat? Na fotce máš nastaveno zhruba 21°C a tuto teplotu ti bude Climatic udržovat. A je to teplota v interiéru vozu - ne teplota vzduchu vycházejícího z výdechů! Pokud budeš mít současně zapnuté tlačítko A/C, tak to bude dělat za každé venkovní teploty, pokud ne, tak jen pouze za předpokladu, že venkovní vzduch bude mít stejnou/nižší teplotu než těch 21°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Auto s klimou jsem neměl, tak sem jen zjištoval jak tedy funguje ta moje, nemám ještě moc času to zkoumat v autě a manuál je psanej pro více výbav a plno funkcí, takže jen tak, nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.