Juliaana Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Prosím o radu nevím jak sundat plastový kryt na motoru 1.6 MPI 75 Kw. Nejspíš se za něj pořádně vezme zkoušel jsem to, ale bojím se abych něco nepo... Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paprikáč Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) Jen za něj vem pořádně, je nacvaknutý na čtyrech bodech....... Editováno: 11. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 - za nic neber, jde to lehce - zhruba v oce vačky je na krytu zámek který musíš pootočit a otevřít, pak už to jde vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juliaana Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) Ten zámek je zespodu toho krytu? Co by připomínalo zámek jsem tam nenašahal Editováno: 11. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 - aj teď se asi musím omlouvat páč jsem to původně nepochopil myslíš horní kryt motoru? se znakem škoda a nípisem 1.6? ten opravdu sedí jen na 4 gumovejch čpalkách chytni ho v předu dole u měrky oleje a vypáčíš ho nahoru, jednoduché jde to lehce - já původně pochopikl že chceš sundat kryt rozvodů, tam je uprostřed zámek - ještě jednou promiň za mistifikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juliaana Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 OK já jsem si říkal že ten zámek tam asi nebude že jsi se spletl. Jinak dík za rady vzal jsem za něj trochu silněji a povolil. Napadlo mě namáznout ty čepy na kterých to drží pro lepší budoucí demontáž třeba silikonovým olejem,co myslíte? Ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Myslím, že nejhůř jde poprvý. Zrovna jsem ho měl před chvílí dole a šlo to celkem v pohodě. Předtím jsem ho sundával asi 4-5x. Takže bych to ničím nemazal.Ona stejně guma dokáže s mastnotou všelijak reagovat, většinou se tak podivně rozblemcá a nedrží pak vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.