thomas69 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 PROCHY603: ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Nemas zac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkoll108 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Ahoj, o vymene oleje jsem toho tu nasel spoustu, ale nikde neni popsano, jak vymenit olejovy filtr. V SDI neni klasicka "sroubovaci krabicka" ale meni se jen samotny filtr bez kovoveho krytu (viz http://www.autodilykrc.cz/cz-detail-550806-filtr-olejovy-141x29x70mm.html ). Poradte pls jak na to, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baribaldy Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 staci otvorit kapotu a s vrchu je knemu pristop samizda 36 orech len to povolis vitahnes vlosku das novu a zatiahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 přesně tak, je to jednoduché...vedle měrky oleje je plastový dekl s 36kou, odšroubuješ vytáhneš vložku filtru, nasadíš na dekl nové těsnění a utáhneš zpět (jen rukou co to jde) a hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoot Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 A na spodku tej banky ostáva hodne starého oleja. Ja ho ešte vždy vytiahnem injekčnou striekačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkoll108 Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Diky moc za odpovedi!! Minule jsem platil jen za "praci" 700kc, material jsem mel svuj a to se mi moc nelibilo..Od ted budu urcite menit sam. Jinak o nejakych erarnich a verejne pristupnych najezdejch, pod kteryma by se dalo pod autem neco udelat nevite? Praha nebo blizke okoli. (mam jen klasickej hever a pod auto na jednom heveru nevlezu..) Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 kup si za cca 300,- kč dvě "kozy" (zvedneš auto heverem, prdneš je tam) máš je na věky a neřešíš PS: já mám dva hydfraulický hevery a pod auto si pro jistotu stejně vždy strčím rezervu, nebo kozičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaskordio Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Zdravíčko vespolek. Tak i my nakonec máme fabiu. A rád bych se zeptal. Jaký olej? Původní majitel dával 5w40, ale specifikace nevím. V dokumentaci jsem našel specifikace: Ale rád bych věděl i váš názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Pokud je to 1.9 SDI, tak tam dávej specifikaci VW 505.00. Viskozitní třída 5W40 je asi ideální kompromis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.