FrantaU Vloženo 10. leden 2011 Vloženo 10. leden 2011 (editace) Zdravím všechny příznivce vozů Škoda a Roomsterů zvláště. Dnes jsem si objednal Roomstera ve výbavě Scout. jako srdce vozu bude "tepat" 1.2 TSI 77kw, která bude spopracovat s přvodovkou DSG. Verze Scout má již od výroby bohatou výbavu. Přikoupil jsem tedy jen "pár věcí" navíc. - Zadní parkovací čidla - Zámek zpátečky - Plnohodnotnou rezervu - A jak již z "podnadpisu" vyplívá jako barvu jsem zvolil "béžovou safari" Zatím nemám ani termín, kdy bude auto vyrobeno, týden dodání, se dpzvím do konce tohoto týdne. Jsem zdravotně handycapovaný člověk a auto jsem nakoupil přes síť prodejen Škoda Handy, jejich program pro zdravotně postižené občany není špatný, všem takovýmto lidem, kteří si chtějí koupit nový či starší vůz, doporučuji se o tomto "programu pro handycapované" informovat. Všem "Škodovákům" a jejich strojům přeji pevné zdraví a hodně kilometrů bez nehod. Editováno: 11. leden 2011, autor: automat je automat:) Citovat
piskot Vloženo 10. leden 2011 Vloženo 10. leden 2011 Dobrej vyber a co kola budou 16ky Arktos a nebo 17 Kentaur?? Citovat
Sakal77 Vloženo 11. leden 2011 Vloženo 11. leden 2011 (editace) Gratuluji k výběru R Jen barva je spíš béžová sahara (a ne safari)? Editováno: 11. leden 2011, autor: Sakal77 Citovat
FrantaU Vloženo 11. leden 2011 Autor Vloženo 11. leden 2011 Děkuju za přivítání. Taky si myslím, že jsem si nakonec vybral lépe Scoutíka, než Fabii Sportline. Nic proti ní nemám, hlavní důvod proč jsem si vybral roomstera, byl o dost větší vnitřní prostor. Auto budu mít počitam tak 10 let a to člověk nikdy neví, kdy bude více prostoru potřeba. Nakonec i co se ceny týče vyšel roomster na skoro stejné peníze jako fabie sportline. Jiank kola budu mít 16" Arktos. O 17" jsem hodně dlouho přemýšlel, ale přjdou mě si ce krásné, ale to obutí už je celekm "brutální." Vhledem k tomu, že auto použivám skoro i pro jízdu "po kuchyni" bylo by mě jich líto.Tak jsem zvolil aspoń malinko vyšší gumu. Bude to moje první nové auto, což můj "strach" o něj ještě zvyšuje. Abych nezapomněl, barva se opravdu jmenuje podle firemních materiálů "béžová safari." Ale už hodně lidí mě říkalo, že je to ta barva Sahara, tak nevím... "Safari" mám i v objednávce. je taky pravda, že už te´d se nemůžu dočkat. Zatim chci ještě dokoupit sadu gumových koberrčků a guvou podlážku do kufru. Těch pěkných "látkových" by mi bylo líto, ty budou jen na léto ... No až budu vědět více tak to sem dopíšu. Citovat
Václav Š. Vloženo 11. leden 2011 Vloženo 11. leden 2011 Taky se přidávám s gratulací, ať dělá jenom radost. Těším se na fotky! Citovat
Sakal77 Vloženo 11. leden 2011 Vloženo 11. leden 2011 Je pravda, že Škoda na svých webových stránkách uvádí barevné odstíny v názvech, které nejsou stejné jako v TP, nejspíš jde o marketing. Já se svým Rosso Brunello mám taky v TP tmavě hnědou (nebo tmavě červenou, teď už sám nevím ). Takže oni to asi mění jak ponožky. Inu změna je život. Jinak je rozhodně, co se týče praktičnosti, lepší R. Toho prostoru uvnitř je na danou kategorii opravdu hodně. A já taky hlavně oceňuji i ta velká okna pro sedící vzadu, resp. pro děti je to lepší zábava, protože ta velká okna prostě nebrání ve výhledu Občas, když neřídím, si k nim rád sedám a kochám se tím vyšším posezem a výhledem. Jediné, co mi k dokonalosti chybí, je panoramatická střecha, do té jsem se zamiloval. Citovat
FrantaU Vloženo 11. leden 2011 Autor Vloženo 11. leden 2011 Prostorem a "světlostí" vzadu jsem byl překvapen. Pravda že panoramatickou střechu bych si klidně pořídil, kdyby na to byly peníze:)... Je to pěkná věc. S tou barvou je to zajímavé. Ale je jedno jak se jmunuje, hlavně, aby vypadala:). Při výběru barev jsem právě váhal mezi touto béžovou a Risso Brunello. Nakonec jsem se rozhodl pro béžovou, nevím jestli proto, protože je "neokoukaná" asi ano, ikdyž při pohledu na béžovou barvu, jsem si vzpomněl na Rapida, kterého jsme měli doma... Měl taky takový "kakový" odstín barvy, líbill se mi, je v tom asi trocha nostalgie.. Ale ještě dnes si vzpomínám jak jsem si v něm "hrál" jako malý špunt:). Citovat
Sakal77 Vloženo 11. leden 2011 Vloženo 11. leden 2011 Ony všechny ty barvy je potřeba vidět na "živo", protože na těch stránkách je to úplně mimo. Já právě Rosso Brunello na živo viděl a uznal jsem, že je to pěkné a neokoukané. I tu Saharu/Safari by asi bylo zajímavé vidět na živo. Citovat
FrantaU Vloženo 11. leden 2011 Autor Vloženo 11. leden 2011 Je pravda že Rosso brunelo je pěkná barva, s tou okoukaností, jsem to nemyslel přímo na ni. No jsem na to "saharské safari" celkem zvědav, ale bude se mi určitě libit. Mám rád celkem "zvláštní barvy" ...Ikdyž na můj nynější opel corsa ve světle růžové nemá asi nic:). Ale jak už to tak bývá u ojetiny jsem si barvu vybrat nemohl a nakonec, jsem si zvykl.... Citovat
Sakal77 Vloženo 11. leden 2011 Vloženo 11. leden 2011 Hehe, taky jsem někde četl, že zloději takové barvy nechtějí (myslím takové ty vykřičené růžové, fialové, apod.), takže zabezpečkovačka zadarmo. Citovat
FrantaU Vloženo 11. leden 2011 Autor Vloženo 11. leden 2011 Ani se jim nedivím, ja toho mojeho "brouka" najdu v řadě aut úplně bez problémů. A zloděj by musel být celekm zoufalec, když by to ukradl...... Já jsem byl zatím parkrát kvůli té barvě a autu všeobecně podezříván, že patřím k jisté menšině, proti kteríé vůbec nic nemám, ale nepovažuji se za jednoho z nich:)... Citovat
FrantaU Vloženo 12. leden 2011 Autor Vloženo 12. leden 2011 Ještě jednou děkuju Adminovi za změnu nicku. Ikdyž proti automatu, jako takovému vůbec nic nemám, ba naopak, je to pro mě věc, která mě zpříjemní řízení. Ale ten nick nebyl nic moc:). Jsem zvědav, kdy mě napíšou aspoň předběžný termín vyrobení... No uvidíme, kdo si počká, ten se dočká. Citovat
milans14 Vloženo 13. leden 2011 Vloženo 13. leden 2011 Ještě jednou děkuju Adminovi za změnu nicku. Ikdyž proti automatu, jako takovému vůbec nic nemám, ba naopak, je to pro mě věc, která mě zpříjemní řízení. Ale ten nick nebyl nic moc:). Jsem zvědav, kdy mě napíšou aspoň předběžný termín vyrobení... No uvidíme, kdo si počká, ten se dočká. Dobrý den, rád bych se Vám vyjádřil k několika věcem: pokud jste si vybral "BÉŽOVÁ SAFARI" tak jeto barva která - ( oficiální stránky)" Paletu metalických barev rozšiřuje exkluzivně pro verzi Scout béžová Safari".Dále uvádíte,že Vám ještě nebyl dán termín vyrobení - uvedl jste,že jste si auto objednal přez "Handy",tudíž jsem pochopil,že jste obdržel příspěvek na koupi automobilu,to znamená,že auto musí být zakoupeno do půl roku od obdržení příspěvku.A teď nastává ten problém,kdy loni na podzim si naše známá chtěla také objednat SCOUT v této barvě,vše bylo v pořádku,auto mělo být hotovo cca za 2 měsíce,ale pak jí volali,že májí s touto barvou nějaký problém a dodání se protáhne cca na 8 měsíců.Vzhledem k tomu,že by nesplnila podmíku o které sem se již zmínil, tak měnila barvu vozu na "BÉŽOVÁ KAPPUCCINO".Pokud jste si vybral barvu o které jste se zmínil a obdržel jste příspěvek tak se opravdu na termín dodání poptejte. Mimo jiné já sám mám manželku na vozíku a také budeme kupovat nový vůz,uvidíme do čeho půjdeme - rozhodujeme se mezi YETI a ROOMSTER SCOUT v právě této barvě. Jinak Vám přeji hodně šťastných kilometrů. Citovat
FrantaU Vloženo 13. leden 2011 Autor Vloženo 13. leden 2011 Dobrý den, i Vám. Děkuji za upozornění, dodací lhůta 8 měsíců by byl problém, to máte naprostou pravdu. Je mi to až k neuvěření, protože kvůli dodací lhůtě (4 - 5 měsíců), jsem nakonec při výběru vozu, vyřadil "Japonce" (Mazdu...). Tam delší termín dodání chápu, ale u škodovky, mě to tedy vyrazilo dech. Do pátku bych měl vědět termín dodání, tak uvidím co a jak... jěště jednou děkuji za upozornění a přeji i Vám pevné zdraví a mnoho šťastných kilometrů. Citovat
FrantaU Vloženo 14. leden 2011 Autor Vloženo 14. leden 2011 Tak dnes jsem se dizvěděl, že termin dodání by měl být 6. K.T. 1 Citovat
milans14 Vloženo 14. leden 2011 Vloženo 14. leden 2011 Tak dnes jsem se dizvěděl, že termin dodání by měl být 6. K.T. Zdravím, ten termín je 6. květen?? Citovat
FrantaU Vloženo 16. leden 2011 Autor Vloženo 16. leden 2011 Termín je šestý kalendařní týden, za což jsem sám rád.... Citovat
Maverick Vloženo 16. leden 2011 Vloženo 16. leden 2011 Barva bezova Safari je skutecne exkluzivni pouze pro modely Scout, nejedna se tedu o Saharu ci cokoliv jineho. Dodaci lhuta na tuto barvu mohla byt dlouha v dobe, kdyz tato barva zacinala, ted se jedna o bezici barvu, ktera se bezne strika. Proto bych se posunu v terminu dodani nebal. Pokud mate termin dodani jiz stanoven, rozdil muze byt max. jeden tyden. Citovat
milans14 Vloženo 16. leden 2011 Vloženo 16. leden 2011 Moc díky za info,jak MAVERICK tak FrantaU.Pokud jsou již někde fozky v reálu prosím o odkaz,jinak prosím FrantaU pak o pozdější přoložení foto. Díky. Citovat
FrantaU Vloženo 16. leden 2011 Autor Vloženo 16. leden 2011 Vlastní foto samozřejmě dodám, jak jen to bude možné.... Jinak pro inspiraci: video na youtube: Test roomsteru s fotkami: http://www.autoweb.cz/skoda-roomster-scout-12-tsi-dsg/ Citovat
zmizik.sk Vloženo 16. leden 2011 Vloženo 16. leden 2011 Video poznam, ale aj tak si neodpustim ze ten pan stym jazdi jak.... skoda slov. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.