Martin z HK Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Ahoj všichni, koukněte prosím na přiložené foto a napište mi váš názor, jestli s tím mám něco dělat, nebo to nechat shnít a časem možná koupit nové 5. dveře. Děkuji všem za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Sundal bych u gumu a pak bych viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Asi tak ale vypada to na chycenej ramecek okna... to je celkem na pytel i kdyz na to prijdes... ale promluvil bych si spise s odborniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin z HK Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jsem to zkusil vybrousit... Děs běs, nemá to ani cenu, je tam taková tečková hluboká koroze a uprostřed jeden hlubokej ďůlek, asi původce toho pupenu. Jak jsem to z těch pupenů nedostal, bylo to zbytečný dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keb Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Na netu je inzerát na laminátové a sou skoro na furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Na netu je inzerát na laminátové a sou skoro na furt. 5. dveře jsou známá slabina Felicií. Můj strýc, když je podruhé opravoval (kytoval), tak udělal toto: celé je odstrojil, až zbyl jen kov. To se vyvařilo novými plechy, zabrousilo a toto nechal v dílně celé ŽÁROVĚ pozinkovat. Pak nechal láknout do původní barvy, nastrojil a po 3 letech vypadají, jako kdyby včera vyjely z výrobní linky. Tohle je totiž úprava "napořád", a vyplatí se, pokuď se auto dědí v rodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impikDOOMER Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 5. dveře jsou známá slabina Felicií. Můj strýc, když je podruhé opravoval (kytoval), tak udělal toto:celé je odstrojil, až zbyl jen kov. To se vyvařilo novými plechy, zabrousilo a toto nechal v dílně celé ŽÁROVĚ pozinkovat. Pak nechal láknout do původní barvy, nastrojil a po 3 letech vypadají, jako kdyby včera vyjely z výrobní linky. Tohle je totiž úprava "napořád", a vyplatí se, pokuď se auto dědí v rodině Mohl bych se zeptat na kolik to zavaření, pozink a hození do původní barvy vyšlo? Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mohl bych se zeptat na kolik to zavaření, pozink a hození do původní barvy vyšlo? Díkec Nevím,jestli jsi někde ze vsi nebo z města, ale snaž se najít ve svém okolí nějaké známé zámečníky, kteří ti to vyvaří a vybrousí. On si toto dělal v garáži sám, za ten žárový pozink pak dal strýc 1.000,- někomu do kapsy (musíš přes google.cz najít ve svém okolí dílnu, kde se žárově zinkuje a domluvit se s nimi) a láknutí bylo opět přes známé, za 1.000,- (práce i lak, nebyla to metalíza). Nastrojení si udělal opět sám. Myslím, že se to vážně vyplatí s ohledem na to, pokuď se auto v rodině dědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impikDOOMER Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nevím,jestli jsi někde ze vsi nebo z města, ale snaž se najít ve svém okolí nějaké známé zámečníky, kteří ti to vyvaří a vybrousí. On si toto dělal v garáži sám, za ten žárový pozink pak dal strýc 1.000,- někomu do kapsy (musíš přes google.cz najít ve svém okolí dílnu, kde se žárově zinkuje a domluvit se s nimi) a láknutí bylo opět přes známé, za 1.000,- (práce i lak, nebyla to metalíza).Nastrojení si udělal opět sám. Myslím, že se to vážně vyplatí s ohledem na to, pokuď se auto v rodině dědí jj díky moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.