Martin z HK Vloženo 18. Červen 2006 Vloženo 18. Červen 2006 Ahoj všichni, koukněte prosím na přiložené foto a napište mi váš názor, jestli s tím mám něco dělat, nebo to nechat shnít a časem možná koupit nové 5. dveře. Děkuji všem za názory Citovat
Wertheim Vloženo 18. Červen 2006 Vloženo 18. Červen 2006 Sundal bych u gumu a pak bych viděl... Citovat
Lewis Vloženo 18. Červen 2006 Vloženo 18. Červen 2006 Asi tak ale vypada to na chycenej ramecek okna... to je celkem na pytel i kdyz na to prijdes... ale promluvil bych si spise s odborniky... Citovat
Martin z HK Vloženo 21. Červen 2006 Autor Vloženo 21. Červen 2006 jsem to zkusil vybrousit... Děs běs, nemá to ani cenu, je tam taková tečková hluboká koroze a uprostřed jeden hlubokej ďůlek, asi původce toho pupenu. Jak jsem to z těch pupenů nedostal, bylo to zbytečný dělat Citovat
keb Vloženo 24. Únor 2008 Vloženo 24. Únor 2008 Na netu je inzerát na laminátové a sou skoro na furt. Citovat
Petr Vloženo 24. Únor 2008 Vloženo 24. Únor 2008 Na netu je inzerát na laminátové a sou skoro na furt. 5. dveře jsou známá slabina Felicií. Můj strýc, když je podruhé opravoval (kytoval), tak udělal toto: celé je odstrojil, až zbyl jen kov. To se vyvařilo novými plechy, zabrousilo a toto nechal v dílně celé ŽÁROVĚ pozinkovat. Pak nechal láknout do původní barvy, nastrojil a po 3 letech vypadají, jako kdyby včera vyjely z výrobní linky. Tohle je totiž úprava "napořád", a vyplatí se, pokuď se auto dědí v rodině Citovat
impikDOOMER Vloženo 2. Březen 2008 Vloženo 2. Březen 2008 5. dveře jsou známá slabina Felicií. Můj strýc, když je podruhé opravoval (kytoval), tak udělal toto:celé je odstrojil, až zbyl jen kov. To se vyvařilo novými plechy, zabrousilo a toto nechal v dílně celé ŽÁROVĚ pozinkovat. Pak nechal láknout do původní barvy, nastrojil a po 3 letech vypadají, jako kdyby včera vyjely z výrobní linky. Tohle je totiž úprava "napořád", a vyplatí se, pokuď se auto dědí v rodině Mohl bych se zeptat na kolik to zavaření, pozink a hození do původní barvy vyšlo? Díkec Citovat
Petr Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Mohl bych se zeptat na kolik to zavaření, pozink a hození do původní barvy vyšlo? Díkec Nevím,jestli jsi někde ze vsi nebo z města, ale snaž se najít ve svém okolí nějaké známé zámečníky, kteří ti to vyvaří a vybrousí. On si toto dělal v garáži sám, za ten žárový pozink pak dal strýc 1.000,- někomu do kapsy (musíš přes google.cz najít ve svém okolí dílnu, kde se žárově zinkuje a domluvit se s nimi) a láknutí bylo opět přes známé, za 1.000,- (práce i lak, nebyla to metalíza). Nastrojení si udělal opět sám. Myslím, že se to vážně vyplatí s ohledem na to, pokuď se auto v rodině dědí Citovat
impikDOOMER Vloženo 5. Březen 2008 Vloženo 5. Březen 2008 Nevím,jestli jsi někde ze vsi nebo z města, ale snaž se najít ve svém okolí nějaké známé zámečníky, kteří ti to vyvaří a vybrousí. On si toto dělal v garáži sám, za ten žárový pozink pak dal strýc 1.000,- někomu do kapsy (musíš přes google.cz najít ve svém okolí dílnu, kde se žárově zinkuje a domluvit se s nimi) a láknutí bylo opět přes známé, za 1.000,- (práce i lak, nebyla to metalíza).Nastrojení si udělal opět sám. Myslím, že se to vážně vyplatí s ohledem na to, pokuď se auto v rodině dědí jj díky moc ;-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.